What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 december 2007

anonymus

Av Mia - 29 december 2007 01:31

hej du glade! ta en spade, o gräv ner dig så ja slipper se dig ;) haha. bra början på de här vah. verkligen! sitter här vid min lilla mupphörne dator och har über bajstråkigt! så tänkte "ää varför inte? vi tar o skriver blogg!" o de e fan inte ofta:P tada! har allt möjligt i skallen nu. vad hända på nyår? hu? :/ okej, festa, of course. men verkar som om exakt alla jag umgås med inte har någon aning om va som händer? nån måste väl ha fest men icke, lite halvt frustrerande. Hade ja haft egen lägenhet hade jag lätt ställt till med party, eller åtminstonde förfest o sen dra in till stan på nått ställe där. JA! där har vi det, petra får ha förfest:D mohahah sen drar vi till stan! fan vilken snilleblixt! hjärnan tycks ha börjat funka! xD

...för att sen lägga av igen...ska man skriva nu då? :/


öhm..ska till väla imorn iaf! ska bli grymt kul! kanske unna sig lite "bling bling" x). nej men serri, behöver en ny väska, nya jeans, ny tröja, nått fräsht att ha på nyår, lite leggins, nya skor, u name it...ja till och med tandtråd! En annan sak som behövs är väl en ny datorstol...min har bokstavligt talat börjat falla isär :S haha, sittdynan dvs. hittar massa ludd o skummgummi på golvet här o där efter den :/ låter sådär coolt. haha :) låter som om mia behöver sig en total renovering av allt ^^  iaf....ska nog göra nått vettigt som att sova nu, ber om förlåtelse för att ni(som pallat) fått läsa bara en jävla massa ko-blaja från en halmstabo som är nybörjare på att skriva blogg :) men iaf...på tal om ko-blaja...ska nog lägga upp den mest groteskaste (har börjat gilla de ordet, har en viss klang över det hela :) sjukaste bilden ja sett denna månaden :S

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2007 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se