What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 december 2007

Hej Kajj!

Av Mia - 29 december 2007 18:10

ja, nu sitter man här igen. Har verkligen inte kommit i skriva blogg rytmen asså. Känns rätt weird att sitta o skriva en "dagbok" på nätet som exakt vem som helst som har internet kan läsa. jag menar, är inte dagböcker till för att vara personliga? Men ändå så sitter jag här och skriver just en dagbok på nätet.  haha kommer ihåg när ja va liten o verkligen skrev en hemlig dagbok, och min brorsas polare fick tag på den o läste högt för min brorsa o resten av deras kompisar. Med alla felstavningar och..aah allt annat. De va nog den hemskaste dagen av mitt liv som plutt xD haha. Men nog om det. Var ju på Väla idag :D fett besviken ja vart! så grymt fula kläder :/ o de lilla som var snyggt var väl i storlekarna L-XXL :S är såå långt ifrån den sizen :/ men som tur var hängde petra med! skönt att ha en polare o kika runt med ;) och det blev ändå lite grejs ändå. Köpte ett brunt linne till nyår, ett stort svart skärp, lite armband och en försenad julklapp till Roman :) bästa med hela dagen var nog fikan :) för min del blev det varmchoklad med vispgrädde och en asgod bärmuffins med vaniljkräm i :D petra tog kaffe med en stor kanelbulle...och då menar jag Stor som i GIGANTISK. herregud så gott de var :D men nu ska jag fan ta o testa nått nytt, YOGA ! wish me luck (inte break a leg eftersom att det är väldigt stor chans att just jag skulle göra det. med min utomordentliga tur:) vann tio kronor på en tia lott häromdagen förresten :) lite kul ^^ men iaf, puss o lite klem på eer eller va man ska säga?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2007 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se