What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 december 2007

nyårsafton!

Av Mia - 31 december 2007 14:20

tja tja! Sitter och pustar ut efter att ha städat och möblerat om mitt rum nu ^^ hihi, vetifan om de blev bättre än innan. Inte för att ja hade så mkt att säga till om men :P va mest farsan som fick nån impulsgrej o ville göra om mitt rum 8-) yeees! så nu när man va klar säger morsan "de är ju ditt rum, klart du hade fått möblera som du själv ville! :D "  "...." haha aja...har vart en runda på systemet idag me =) blev lite billig champagne, hpnotiq, smirnoff ice, minttu (tror ja de stavas?!) och lite jäger ;D. ska må riktigt gott ikväll/natt/morgon! och ännu goare ska ja va imorn! biwii ^^


haha måste ta med de här...jag o roman satt o funderade på hur man kunde ändra meningen "ett äpple om dan håller doktorn från stan"...gick inte så bra, men så kommer farsan o klämmer till me "en öl om dagen håller magen ut från ryggraden" förjävla skönt sagt faktiskt xD. så stolt han vart me :/ haha.

Ska väl gå o fortsätta pilla med mitt rum nu :/ verkar aldrig ta slut, har andats och käkat damm i två dagar nu xD ska nog gå o köpa en skumgummi tomte snart :D tycker ja förtjänar de :$

lite kläm på rumpan! :P


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2007 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se