What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

Lördag

Av Mia - 23 februari 2008 23:28

Undrar ifall de blir av, att dra in till stan dvs. tvivlar på det. vet inte om jag e så sugen längre... börjar bli mer seg än peppad till att sätta sig på krogen o va social.


Sovit skit kasst inatt med. vafan!?

Typ tredje eller fjärde gången i rad nu :(


tjaaaru, vad har hänt de senaste dagarna då?

jo! undertiden som jag va hos Roman så tog vi en trip till New Yorker (suprise suprise) och där hitta vi en massa fina saker! Fast fan, inge cash som vanligt så allt får stanna som en liten dröm denna gången också >.< nästan iaf! köpte ett par mini shorts att ha på sommarn till mig iaf! 69 kr bara och verkligen värt mkt mer än de lilla priset ;)

vad mer?...bara det vanliga, glott film o käkat gott godis :P ska försöka sluta med de dock haha :P

Jo tjena, låter ju rätt lovande nu när ja tänker på de, mumsar på lite choklad just nu xD


Nej har fan inge vettigt o skriva, typ som vanligt egentligen då men iaf. ska la avsluta de här nu så får vi se va som händer! :D


 

tjaarå

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se