What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Söndag kväll.

Av Mia - 24 februari 2008 22:04

har små ångest inför denna sket vecka :/ nu när ja tänker efter, imorn har ja ba två lektioner så de är iaf rätt soft, en på morronen o en mellan fyra o fem. Men tro man pallar! :O Slipper iaf lämna in balklänningen imorn för att sy in den, morsan bestämde sig för att göra de ist! är bara en liten ändring och jag Vet att de kommer bli kanon när hon gör de;)   plus att man slipper betala för det lilla som behöver sys in.

Så nu äre bara skor, väska o sånt som behövs :) Me love !

iaf, ska tillbaks till mitt förra sommarjobb imorrn, ska höra om jobb även denna sommarn och ev. fastanställning efter sommarn eftersom chefen nämnde att jag skulle få det :) men man vet aldrig me dom dära nissarna :P Halmstad är ju trotsallt en sommarstad så de behövs inte så mkt personal mot vinterhalvåret...är rätt dött då.

Sen resten av dan ska ja väll plugga matte... ska göra ett tappert försök till att fixa upp mitt betyg på tisda:P sen har ja ett omprov i Naturkunskap på Onsda :/ (hata hata) och ah..naj sen så har jag ca 17 andra saker ja behöver få gjort nu med... Börjar förstå innebörden av almenackan och planering just nu.


Pengar på FREDAAAG! :D och Underbar på fredaag.. och GBG på Löööööördag:D hälsa på Linnéa gumman som man inte sett på evigheter!Grattis pappa :) hoppas du haft en bra dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se