What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

What a Fist

Av Mia - 26 februari 2008 20:57


Fick inte gjort mitt matteprov idag p.g.a att f*ttlärarn valde att inte ens dyka upp. här hade jag för fan pluggat på! gick verkligen in för det, satt verkligen sjukt länge o pluggade *stolt*. Hatar matte och har aldrig ansträngt mig nå vidare för att plugga matte heller. Inte första gången Idioten gjort så för den delen. Han som alltid tjatar på att man ska gå in för det man gör, han kanske borde gå in lite mer för sitt jobb ist för att löka för helvete. 


Pricken över i:et är att jag har ett stort omprov imorn med, ett kapitel om materia i Naturkunskap, :/ huua

Orkar inte plugga :( haha därför ja sitter här o tar ut mina agressioner ist:p

För den delen kostade det 3000 för att börja på spinning fram tills sommarn hos friskis och svettis, jo tjenare... :/ eller nej, 2000 visst..är student ^^. Väääärsta skillnaden :p trodde att Nautilus var de dyraste stället i stan, kanske ska höra me dom ist :)


Sen så kommer internet o funka ordentligen från o me imorn :D wii, slipper man sitta på morsans dator iaf!


Men, ska fixa glass och sätta mig o plugga vidare


:)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se