What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Ak'sent f. beenie man - zingy

Av Mia - 27 februari 2008 20:08

Tänker inte ens nämna mitt Nk omprov idag... haha:p ja försökte iaf :p

Ska göra matte provet på freda btw, om han dyker upp.. Han hade ju trots allt glömt bort oss i tisdes...sa han iaf. psshwt.


Ak'sent f. beenie man - zingy

Himla fräsh låt... definently my style!

:) en annan låt som e värd att lyssna på är

Jordin Sparks ft Chris Brown - No air...riktig gos låt :)


OBS!

enbart för er som gillar R'n'B eller alternitive ;)Ska sätta mig o börja plugga lite och ta en till kopp cappucino Daim (de är kärlek det!)...men blir la Svenska iaf...haha helvete va mkt ja pluggar nu för tiden :O verkligen inte normalt för att vara mig ^^
får inget svar från romaldiño..undrar om han tränar :o whehehe

- As we hit the door
 Me and my girls hit the floor
 Get the rhythm from the beat

 Get the drinks from the bar
 We got our hands in the air
 All the females over here
 Leave the dudes over there

 It's the battle of the sexes
 You know we gon' rep this


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se