What a Twist

Alla inlägg under februari 2008

:P

Av Mia - 13 februari 2008 19:40

Sagt av Peter :Tänk dig tvillingar ...

Du har ställt in dig på att få barn, har hört att dom skriker en del på natten, äter, skiter med mera.


Men du tänker " Det är det värt "

Bang boom bullen är tillverkad och ska nu gäsa i 9 månader, du vill inte ha kön utav doktorn eller nånting, allt ska bli en överraskning..

Och Pang! Vips så har du 2 ungjävlar som skriker, skiter, äter med mera haha Vaknar klockan 2 på natten av att ena ungen låter, den fina flickan du har som flickvän rör sig inte en millimeter och mummlar nåt med " Du är min älskling, älskling ". Helt plötsligt är hon inte fin längre då du måste resa dig upp ur sängen och söva ung helvetet.

Du fixar det med bravur efter cirka 20 minuter, tillbaka till sängen, kanske lite uppskattning? Men nej, där ligger kossan och sover, som inget hade hänt. Jaha, sova då. Då börjar nästa unge skrika som satan och väcker unge nummer 1. Och som den älskling du är så får du även gå upp denna gången.

Sen på morgonen måste du lyssna på klagomålen till " Sov dåligt inatt, ungarna väckte mig varje gång dom vaknade " och du måste även tycka synd om henne. Annars blir det ju ingenting även denna natt.

Sen är det jobbet, chefen gnäller, ungdomarna på jobbet pratar om fester och brudar. Man känner sig genast 10 år yngre men kommer snart på att man både har fru och 2 snorungar där hemma som väntar på pappa, även kallat barnvakt så mamma kan lägga sitt feta arsle i soffan och titta på glamour.

För hon har ju " gjort så mycket under dagen ". Jo tjena, ungarna på dagis och du har klart sovit fram till lunch, ditt slöa helvete.

Och så undrar dom varför folk super ner sig fredag, lördag ^^Det kan jag säga dig, det beror på att dom fick tvillingar ^^

Dom fick inte bara ett helvete, dom fick 2 helveten som skiter, skriker och suga mer på frugans bröst än vad man själv får >.<
(tur att man är tjej, 9 månaders tjockis period, inte mer.haha :D )

ANNONS
Av Mia - 12 februari 2008 19:54

orka plugga... känns som om man inte kommer någon vart! suttit o skrivit på ett hemprov i flera timmar känns de som! borde nog börja plugga naturkunskap eftersom vi har läxförhör i det imorn..tråkigt :/

ANNONS
Av Mia - 12 februari 2008 13:10

Tjo! Ska snart ringa och höra om sommarjobb på pilkington och perssons..korv? :S haha  Har så nojja...vet inte hur man ska börja samtalet ens.. Typiskt, jag som var så laddad :P haha

kanske ska följa me brorsan till banken ist ^^

Iaf...Idag är de tisdag! vilket innebär att det har vart en kort skoldag idag...slutade 11.00 . Fast jämfört med alla andra Tisdagar så hände det lite lite roligt grejs idag:P  på morronen, första lektionen drar de förbi en massa brandbilar utanför påväg mot skolans parkering:P nårra i klassen skrattar o skämtade att aa, nu brinner de där borta säkert.  5 minuter in på lektionen får en kille i klassen ett samtal, hans bil hade brunnit upp ^^  Lite ironi i de hela :P haha.  Sen hade vi Chi Gong på filosofin, flumm som vanligt :) men ändå lite intressant.


Nä...ska nog försöka mig på att ringa till de där grejerna(palla gå dit, ligger på andra sidan stan) o sen blire promenad till banken :D duktig som man är! ha-ha.

Av Mia - 11 februari 2008 18:56

När du blir våldtagen av mammas nya kille så får ordet STYVpappa helt ny innebörd
haha kunde inte låta bli o garva xDmin klack på skon pajjade idag:(

snyft.

Av Mia - 9 februari 2008 20:38

Igår tog roman med mig på bio i malmö :D såg cloverfield (inte säker om den heter så ens^^) Trodde inte att den skulle vara bra alls, gick mest för att bara gå på bio bara :) men ja...den va verkligen sjukt bra! lite nytt o  annorlunda typ :P så den rekomenderar jag :D


Idag, lördag..vaknade jag tiiidigt...eller snarare, jag blev väckt tidigt :O...

Drog o kollade i en massa affärer ! :) fick låna lite pengar av Roman så jag kunde köpa ett ljusgult linne från cubus och en grå stickad tröja från ichi :D <3 :) Sen har vi vart och handlat en massa god mat ! :) och japp, nu har vi precis käkat vårrullar, ris, sallad och sås :) Verkligen jätte gott!


justeja! Igår när ja satte mig på tåget så var ju självklart tanken att planka given...så jag låtsas sova (eller somnade efter ett tag iaf) genom nästan hela färden...tills hbg, är ju bara 10 minuter därifrån till Landskrona. och Självklart så skulle dom börja kontrolera alla passagerare så att alla har betalat  just då. Så jävla typiskt... men iaf, säger att jag hoppa på i hbg, för då skulle det ju bara kosta mig typ 35 spenn..eller?  haha fuck no,,, dom fittiga jävlarna har såklart lagt på en tågavgift på 100 kr extra! HUNDRA kronor!! jamenar! what the fuck! så jag skulle helt plötsligt betala 126 kr... liksom 126 är vad det kostar att åka från halmstad till landskrona, om man köper på tågstationen. tur att jag inte köpt på tåget från början, hade la kostat 226 kr då ist :S känner verkligen pressen på körkort och bil nu asså :P

Så börjar man frenetiskt kolla igenom plånboken efter alla kontanter man hade...bara 80 kr...Kort då? jaa, dom tar Visa och Mastercard... men inte Visa electron, vilket jag har!! surt som fan :/ men "snällt" nog så fick jag komma undan med bara 80 kr ändå. de som satt i samma vagn som mig satt självklart o flinade åt mig, de flesta av dem hade vart på tåget lika länge som mig och om inte längre... ^^  Fick lite sympati av en av dem iaf :P fick reda på att han hade råkat ut för samma shittiga sak..men då hade han blitt avslängd en stad tidigare :P haha...så antar att jag hade tur där :)


Nu så ska vi snart göra oss i ordning för att dra ut lite:D kanske malmö :) Ska bli gött! sätta sig på krogen o ta en öl eller nått :)  Nått måste de bli iaf! För nu är jag inne i på det:P...men ska nog gå nu...Roman har börjat sjunga på Unibet låten...borde kanske gå o se om nått är fel :P haha  :P


ciaoo
Ja, nu kommer lite Mongoloid bilder på Mig o Söt! :P har iaf varnat er nu ;)

Av Mia - 8 februari 2008 16:06

har precis packat klart! ska ta mig något o äta medans jag väntar på att de sista ska bli klart i torktumlarn så jag kan ha på mig nått när ja fraktar fläsket ner till skåne land :) ska på bio ikväll :D kommer inte ihåg va den heter...(minnet) men de ska bli kul! sen får vi se vad som händer i helgen...kanske bowling? :) men ett måste är såklart, New Yorker, center syd!!


Fast hade inte direkt varit så hemskt om man åkt till Köpenhamn heller en runda :P fast....ska nog spara den tanken tills man sparat ihop lite cash!

Nej nu måste jag nästan äta...annars kommer jag stressa ihjäl mig, fast chansen är rätt stor att jag gör det ändå. Brukar alltid göra det när jag ska med tåget nånstans :p tror inte jag är världens trevligaste person heller tiden innan jag sätter mig på tåget :/ haha förlåt till alla som fått lida för det!

... ohjapp...nu är jag stressad :P haha hejdå! ha en bra helg suckers ;)

Av Mia - 7 februari 2008 15:27

Japp, jag har ont i armen. kan inte lyfta den mer än några centimeter från kroppen :S och japp, de gjorde ont som perkele att ta den :/ "nu kommer det sticka till lite" aa kan man ju säga att de gjorde. "så trycker jag in vätskan i musklen saaakta så det itne känns som om den ska explodera..inte så mkt iaf" öööh. Tror seriöst att jag dog där ^^,


Har iaf vart på spinning idag! :) Lika kul som sist gång(typ 1½ år sen, ungefär då jag tränade sist hah)! Men god daaamn de va ju inte liiite jobbgt! Svetten rann som flodvågor över mig. Kommer nog gå som en anka imorn antar jag ^^ Ska lätt tillbaka dit! :) så man får den där fasta rumpan till sommarn, Grr :D haha

Min beställning från Yves-rocher kom idag med! så ska snart pallra mig ner till Ica och hämta ut det :p så jag får lite belöning för att ha vart så duktig :D såvida ingen köper mig en skumtomte 8-) ....

Ska nog sätta mig o börja skriva på mitt tal nu:) Hyllningstal av nått slag.... några förslag på vad man kan skriva om/till ? Nä tänkte nästan de :p

wish me luck!

ciaooo
21:03  Gud va trött jag är! Skrev precis klart mitt hyllningstal, skrev om vänskapen. och tro det eller ej men det gick rätt bra! (hoppas jag) eller egentligen så skiter jag i vilket, det ända som betyder nått just nu är att jag iaf skrivit nått som jag kan läsa upp imorn! Känns skönt ! :)

Var och hämtade mitt paket från Yves rocher innan...Total lycka! :D

Fick 2 foundations, puder, mascara, hallonrött läppglans, mousse ögonskugga i färgen mörk metall grön, ansikts peeling, stärkande nagellack och en burk med nån kräm i som tydligen ska vara bra att använda till både huden och håret på sommaren! Så ja, nu är jag glad! fast fortfarande grymt trött! Kom på att man kanske ska baka med... ska ha frukost/fika imorn med klassen medans alla läser upp sina tal. URRK, hatar att redovisa... är verkligen inte den personen som njuter av att stå framför klassen med allas blickar mot en, vill snarare vara den som sitter och glor ist. Kanske ska bli lärare, så man kan terrorisera alla ungar lika mkt som man själv blivit terrad av alla redovisningar, arbeten, prov o allt sånt ^^ Ljuva skadeglädje! hahaha.

Men blir nog iaf chokladrutor med kokos :D Om jag pallar. Hade hellre krypit under mitt täcke i sängen o kikat i en massa klädkataloger eller bara somnat :)


Ska träffa Roman imorn! :D ska spendera hela helgen där :) ska bli skönt :)

Är så sjukt kramsugen. Fast ...det är jag alltid :p

Av Mia - 6 februari 2008 23:26

vaccinations spruta imorn.. dags att slita ut muskeln med slaktarnålen ur andra armen då.. jag kommer fucking dö :(

LID MED MIG!!!!


bajs bajs bajs... :/....


Ska iaf ha värsta träningspasset imorn med! först badminton, sen spinning! så jag kommer att ha klarat av tre saker imorn som folk egentligen nästan måste sparka mig i röven för att jag ska få det gjort :)


Men ändå... snyft.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se