What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Snorunge

Av Mia - 13 mars 2008 12:40

sitter o snörvlar och snyter mig konstant just nu...och äter kladdkaka som jag gjorde igår kväll av ren impuls och godis-suget som alltid finns hos mig :P är nog det ända i världen jag kan vara totalt säker på att det inte kommer lämna mig såvida jag inte vill det :P haha


Idag ska jag försöka få klart så mkt som möjligt, dvs, filosofi reflexionen, naturkunskaps hemprovet, israel-palestina konflikten, läsa lite psykologi och gärna försöka mig på småföretagande läxan... Uäääääääää    vill klona mig... Har redan gjort klart en sak idag visserligen, en svenska grej...men fick reda på igår att våran jävla hitler till svenska lärare har klämt till med något otroligt fantastiskt...en till inlämningsuppgift! har haft det varenda vecka nu i ungefär...3 veckor kanske de är? säkert mer...


haha känns som om jag bara kan klaga just nu :P men vadå, är sjuk, har mensvärk och pluggar :P Längtar iaf tills Sommaren :) va underbart allt ska bli då! Denna gången ska jag verkligen försöka att ta mig upp till Grebbestad :) ta båten ut till nån holme och sen övernatta där :D någon som vill joina? ;) är himla mysigt när det är fint väder och varmt! :D för att inte nämna min sommarstuga :) ligger ifrån all civilisation...inte någon riktig dusch eller toalett...inget varmvatten, men det är min variant av Edens Lustgård  ändå och det ända stället jag någonsin kommer att kunna kalla för hem ^^, Awww nu måste jag kolla på bilder från alla somrar som vart bara för det:P
15:22

Nu har jag gjort klart Filosofin också :P yäy....ska nog ta o göra mig lite nudles... e skit hungrig :D fåglarna kvittrar och de är fint väder nu :D....hha inte, kollade ut precis, lurad ja blev av de små liven....men de är nästan fint väder ;P


 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

13 mars 2008 15:47

Ah, ja går tursim :) vadå då? ^^

http://www.rebeccanilsson.bloggagratis.se

 
Rebecca

Rebecca

13 mars 2008 19:05

Aha okej, trivs? ^^

http://www.rebeccanilsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se