What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Say my name biaatch..Fredag :)

Av Mia - 14 mars 2008 18:23

kabooooooooooom!

fuck...Underbar idag och jag vill gååååååååååå!!

Kan inte för två anledningar minst :(

1) inte pengar

2) SJUK


daamn...men har fått en stor uppgift av brorsan min...göra mer kladdkake-muffins...hahah han sa "smakar som marräng fast med choklad i" och han sa det som om det vore paradiset med ;) hahah jävla sött sagt faktiskt!


Så hur ska denna helgen se ut da?

Nej fan ingen aning...allt hänger på ifall jag blir frisk eller inte?

försöker övertala mammi att köpa Kan Jang....nu är jag desperat! haha wtf vill fan inte snora som värsta snorungen :( Min näsa e röd också >.<

Tog ett lååååångt über varmt skumbad idag förresten:) haha och såklart somnar jag denna gången också :o går fan inte att motså! kan somna hur lätt som helst så länge som jag tycker nått är skönt, finns undantag dock ;) whehehe


Fan nu luktar det här... Mat på G majbiiii

tjaaas!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se