What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Rubrik saknas

Av Mia - 25 mars 2008 15:10

mohahaha gud va mina dojjor läcker :p värsta bassängen i dom små helvetes jävlarna >.< hahah så ironiskt jag lever just nu xD har hittat en fin studentklänning kan jag ju nämna innan ja glömmer det! Hoppas jag kan köpa den snart :D Vit och sitter slimmad mot kroppen, framhäver alla kvinnliga former :D


Neeeeeeeeeeeeeej de va faktiskt deprimerande att komma hem märkte jag. måste städa igen! :/ slaskväder idag :/ två kompisar som för tillfället bor långt ifrån hstad kom tillbaks så då träffades tydligen allesammans o umgicks...och jag missade de :( bläää,,,jag satt ju o umgicks med björnarna på stugan typ :p Fast det kommer fler tillfällen att träffa alla goa människor :)

och jag är hungriiiig men orkar inte laga mat :( haha bläaj så lat så lat :p


annars mår jag super fint idag förresten :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se