What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Snurresprutt!

Av Mia - 26 mars 2008 19:25

Haha vet inte hur jag kom på det namnet, men det är ett stort exempel på att jag garvar åt mina egna skämt.. för ja, garvade gjorde jag :P hehe


Har köpt min studentklänning nu så kommer lägga upp en bild på den väldigt snart:) det är ingen super speciell klänning, men den sitter fint och den är MIN så den duger ;)

Mille och jag har även köpt lite tisseltassel till Josse som hon ska få på Fredag :D


Nej va sugen jag vart på morotskaka och en stor kopp med varmchoklad med vispad grädde! :O men har varken kakao eller philadelphia ost. Himmelskt gott :P ha-ha...


Lyssnar just nu på Colbie Caillats album Coco nu:) så himla söt-mysiga låtar !

Gud va tjejig jag är idag förresten... men det är väl bra, eller hur? :p


Ska ta ett glas mjölk nu och sen umgås med lite fisloppor :D:P haha


puss på era små ludna öronsnibbar xP


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se