What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Still having fin none the less ;)

Av Mia - 27 mars 2008 11:25

Häääääääääääääääj bajsbarn :D mohaha

Jag har fan vaknat på den bästa sidan någonsin idag :P Men utvilad, ne fan det va ja då inte! Fastnade för en bok inatt...kan ni tänka er? Jag läser en bok! haha...Linas kvällsbok heter den, av Emma Hamberg (?) :D När jag läste baksidan tänkte jag...herregud vilken fjortisbok jag måste ta mig an och läsa, typ URRK. Men om man vill ha ett godkänt i Sv A så måste man offra sig. Jallafall...bara efter några sidor inser jag att fan, det här e en himla rolig fjortis bok! :P hahaha xD började på den i måndes och nu har jag bara några få sidor kvar av den att läsa! så snabbt har jag inte läst en bok sen jag läste Harry Potter böckerna... okej, det där var en hemlighet som väldigt få personer vet om, att jag är ett Harry Potter freak, men jag bjussar på det idag :P Vaknade trots allt på den bra sidan idag ;) fan vad jag kommer vilja ändra och ta bort några rader i det här blogg inlägget...men No No, Bloggen är ju som en dagbok..så då ska man ju försöka vara så ärlig som möjligt tror ja? :o :P får nog bli så den här gången i vilket fall som helst :p


Ska snart tvättile-tvätta mig snart! och sen till Meddo och sola lite medans brorsan sticker till banken och sen drar vi in på Ica och ska värsting shoppa! Brödet var nämligen slut i morse...eller så gott som hehe. Nu är de det! :p

Sen ska jag hem igen och ja... Duscha :P man luktar förjävligt efter att ha legat i kärringgrillen asså >.< värsta Aber lukten


So you think you can fuck, scandinavia? ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se