What a Twist

Alla inlägg under mars 2008

Av Mia - 25 mars 2008 00:21

vad trött jag är nu! Men har fastnat för en massa bilder jag hittat på google, allas bästa vän. Har kikat efter en snygg tatuering, har hittat många, men väldigt få som man känner sig 100% säker på att man vill ha...eller ja, jag vet ungefär vad jag vill ha visserligen, nämligen:

  • en Drake eller en Phoenix på den ena vaden.
  • en liten Groda (har redan hittat den rätta;) på den ena foten, eller bikini linjen men då får den vänta tills efter man skaffat barn...alltså några år.
  • en Sol eller en Måne på skuldran, blir det en måne lär det bli det motivet som jag har på min moped hjälm.

Gud nu saknar jag min Yamaha DT som jag hade för länge sen :( Usch...

Tror Linnéa saknar den minst lika mycket som jag! haha ;) Not...inte efter våran krash som slutade rättså blodigt :s och den där gubbajäveln som bara körde förbi oss och vinkade glatt medans vi desperata efter någon hjälp står där nerblodade (mest Linnéa :( ). Och mina föräldrar som trodde att vi var fulla när vi väl kommit tillbaks till stugan, skadade och skrattade som tusan när vi väl skulle förklara vad som hänt...antagligen var vi väl fortfarande i chocktillstånd ^^


Satt och funderade på en sak nyss, jag har haft lite över 200 besökare den här månaden och det är bara 9 pers som har svarat på min omröstning... Är den verkligen så tråkig? :/ eller är det 9 pers som spammar min blogg ? :/

ANNONS
Av Mia - 24 mars 2008 22:28

NU är jag pissed! jag satt och skrev om vad jag har gjort i helgen precis...tog sin tid för ja va lite busy emellanåt med annat grejs...och när jag trycker på "Spara inlägget" tror ni inte då att skiten loggar ut mig för att jag vart inloggad för länge utan att ha gjort ngt, TYDLIGEN!! helvete...liksom jag pallar inte ta o skriva om min helg IGEN för de va en del som jag skrev! Den va trevlig, jag åkte pulka, vann över alla i plump för första gången, vann INTE på trisslotterna jag och Roman köpte, träffade Linnéa, åt god mat, fått för mkt frisk luft....ja, kortkort om min helg


...hoppas inte påskkärringen sket i era påskägg...för de slapp jag iaf ;)


-Bye

ANNONS
Av Mia - 20 mars 2008 17:27

Kom nyss hem från plugget, hittade kladdkake muffins på diskbänken... Hårda som sten också haha fyfan

Martyna bakade dom igår medans ja pluggi pluggish....AS god smet :D hahah muffinsarna...njaa, haha :P vi glömde bort dom ^^ så knapriga va dom när vi väl tog ut dom ur ugnen ;D  Iaf :P Greys Anatomi började lagom till att muffinsarna blev "klara" så vi satt där o glodde tv och undersökte några muffins ifall de var liiiite kladdiga iaf:P sen efter det, precis när Fråga Olle började så sitter jag och Mar o snackar en massa skit o garvar o har oss...helt plötsligt vänder hon blicken ut mot köksfönstret och börjar rå skrika....jag vänder mig om och slänger me armarna ut i luften och flyger bak på Mar, och skriker jag med... Där står Magda och trycker upp näsan mot köksfönstret :P hahaha de där gjorde våran dag till en 100poängare rakt igenom för fan xD Så jävla kul när hon berätta hur de hela hade sett ut:P total mongoloid ! skratta så ja grät, blev högröd i fejjan och kunde inte andas längre xD


Sen fortsätter vi o glor på Olle på tvn alla vi tre tills de säger att man kan vinna två speciella kondomer på deras hemsida. Martyna flyger ur soffan och på två röda är hon uppe vid min dator! haha!

De kom en himla bra grej på de programmet igår... en fråga från en kille som ville prova analsex men hans tjej sa blankt nej och vad skulle han då göra? eller nått sånt vare. Jallafall så säger Olle att han det hela handlar om ömsesidighet, han uppmanar killen till att skita, ta ett varmt bad och sen köra upp en dildo i arslet på sig själv, han kanske gillar det och går igång på det....men om han inte gör det, om han tycker att det gör ont och är obehagligt så har han ingen rätt att kräva att hans tjej ska prova det.

Tyckte det var himla smart sagt av gubbjäveln :D haha faktiskt!


Upptäckte min nya favoritlåt igår också, fan va jag älskar den låten! vill dansa så fort ja hör den :D

Madonna ft. Timbaland & J.T - 4 minutes


sen visade Martyna mig ett mindre bra band som spelar något mindre bra låtar...Dick 4 Dick heter dom...ja namnet säger ju en hel del :P hahah "Another dick is coming" osv osv ;) :P


Idag: tog bussen klockan åtta på morgonen ut mot Sannarps isbana! haha fan bara det låter illa...

Vi lånar skridskor och beger oss ut på isen... fan va läskigt de va! trodde jag skulle avlida:P haha vi åker runt lite på banan så vi får känna på isen lite ;) sen sätter bår lärare ut lite koner som vi ska åka runt o sånt...lite slalom...tror ni inte då att jag såklart är segast av alla och stoppar upp alla som kommer bakom mig? Jo, klart som fan att ja gjorde! :D haha...sen ska vi tydligen spela "fotboll" fyfan asså....förjävligt fast ändå lyckades jag göra två mål :P höll på att ramla framlänges första gången och baklänges andra gången...smidig som ett kylskåp var de va? haha

Hela spelandet gick lika snabbt som om det skulle vara ett gäng pensionärer som spelar kricket, såg riktigt hemskt ut :P och på isbanan brevid spelar en annan gymnasieskola ishockey som värsta proffsen... visserligen Aspero som är ett idrottsgymnasie xD fast ännu värre vare när hockeyduudsen stack och vi fick ta över deras plan...då kommer de så klart DAGISBARN!!! och en liten jävel....den där lilla flickan i skrikrosa brallor...den lilla ungen kunde åka! fan va pinsamt de va:P där åker en annan som en liten unge ska åka, medans den lilla ungen åker så som JAG borde åka :O >.<


Vi kör till plugget efter det med våra svettigt äckliga och misshandlade fötter:(


på religionen fick vi sticka o göra va vi ville och på nästa lektion som håller på till fem på eftermiddan är inställd...:D lovely! fast måste käka...så till matsalen stack vi! va pasta med laxsås :P himla gott faktiskt.... Alla treor hade blitt uppmanade att ha på sig sina "student 2008" tröjor idag så jag och martyna hade dragit på oss våra sånna tröjor ;D whehe..så i matsalen kommer de fram en tjej till Mar o ger henne hur mkt gott godis hon vill plus att hon skulle få va me i en tävling lite senare :D Jag föll för det lilla grupptrycket av martyna och magda till att också gå fram till hon godistösen o snylta lite :P OOO mina favoritgodisar hade dom :D:D:D Mia kom till sjunde himlen för ett litet tag där :p även jag skrev upp mig för studenttävlingen ^^


Väl utanför Meddan där tävlingen ska vara samlas jag, Mar och några andra treor...vi får varsin sopsäck och ska nu hoppa till mållinjen ;P Jag fick ett guldägg med smycken i :D Mar fick ett annat guldägg med ett presentkort till McD :P 60 kr :P haha...kan säga att dom är redan slut :P Hon va så snäll o bjöd oss på lite gott senare :p Visserligen kom ingen av oss först eller ens i närheten:P hade nån av oss kommit etta hade man fått gratis inträde till nästa studentfest ;p hade vart himla underbart faktiskt! me tanke på att jag inte vart på nån än :S faktiskt rejält deprimerande :/ Aldrig pengar :(


hmm....sen går vi till biblan o pluggar...o pluggar....från kl tolv till halv fem på eftermiddan Non Stop... Aldrig pluggat så hemskt mkt på en gång i hela mitt liv, hoppas att de aaaldrig sker igen :P men duktiga är vi ;) såå nu är jag äntligen hemma :P ska snart till konsum, va ja ska göra där har ja ingen som helst aning om men nått gott måste jag ha! sen ska jag städa ltie o sen kommer nog Roman o då ska vi se på film :D typ ^^ hihi


puss dååh :d

Av Mia - 19 mars 2008 15:58

idag har ja solat:D syns inte i ansiktet men på kroppen :P haha... :/

sen så gjorde jag faktiskt lunch..helt själv! blev spagetti och bacon:P haha, blev sådääär lyckat. Spagetting blev ju ätbar, trött på de bara eftersom de är typ de enda vi köper. Det och mackaroner..inte sånna mer roliga varianter av pasta :( haha meh

skrev iaf klart min redovisning om graviditet, fortplanting och förlossning samtidigt som ja käkade, ojoj :P va ju tänkt att man skulle haft med en del fräsha bilder angående Fortplantning...men jag va ensam om den tanken i gruppen, mihi ;p


annars är ja bara skit glad ida:D fan ingen aning varför :P fast gick väldigt bra på redovisningen, de sa att vi fick me allt och missade ingen viktig info om man säger så :p ^^ Neeej nu ska ja ta o laga mer mat:P sen baka tror ja, hoppas de kommer över nån o håller mig sällskap:DFresch to death....ska tvätta kläder o fixa käk nu :P blir nog falukorv :(

ciaoo

Av Mia - 18 mars 2008 19:56

Internet funkar knappt, konstigt nog så funkar bara denna sidan och googles "start" sida :s, inte msn, inte facebook, inte nånting alls.

Nu när jag är helt ensam hemma så känner jag mig fan desperat efter att ha nån o snacka med :o ska nog ringa och terra någon snart, väääldigt snart! God damnit!

Tyckte det skulle va skönt att få va för mig själv hemma nu, inte då...haha kom ju på att jag är ju fanimig mörkrädd....hur fan ska detta gå...Att man har mensvärk hjälper ju inte heller för den delen, fuck, alvedonen finns i köket :/ samt all mat! Snyft :(  Ska nog spela hög musik nu, väldigt hög musik :p och då all möjlig musik...är nästan sugen på lite il nino faktiskt! haha, lite udda för en tjej som annars bara nästan lyssnar på r'n'b, electro och hiphop :p men man måste ha variation...just nu spelas Staind - outside. Så mysig låt :D helt ok att sjunga till också utan att ha ihjäl alltför mkt peeps :P haha


Nej plugga lite kanske? Aboo...hej hej

Av Mia - 18 mars 2008 17:07

Helt sjukt att mitt humör är så beroende av vädret :P fascinerande!

Är iaf superduper mega fint väder idag! överdrivet kallt bara så man fryser lätt arslet av sig om man inte passar sig ;)

Tycker för den delen väldigt synd om fåglarna som "flyttat" tilbaks till sverige, för nu är det ju "vår" haha...vilken gris-nit dom gick på :P haha

I skuggan ligger snön som Borde ha kommit i julas, och i solen är det grönt och vårigt....ser så jävla fel ut så de är inte sant:P coolt ändå ^^


Jallafaaaaall.... Arraksbollarna var slut när ja kom hem från skolan idag:( så istället för att göra nå vettigt till lunch så börja ja göra lefsor! norskt fikabröd, går itne att köpa i Sverige längre...förjävla synd för det är så Mmmmm!! :P Visserligen somnade jag undertiden som ja väntade på att skiten skulle mjukna upp så man kunde sätta igång med the real stuff... de va lite geggigt när jag väl började göra klart dem efter att ja vaknat :S


Snart Torsdag! då börjar påsklovet! då kommer Roman! då ska min uppgifter i Internationella Relationer vara inlämnat så jag slipper få IG :P

På fredagen tar Roman och jag tåget upp mot Fucking Åmål ;) :) sen så bär det av till Stugan :D ska va snö där sa dom...upp till knäna..De som är där kommer få akta sig så dom inte får en snöboll i fejjan av lilla mig :D ska bli kuuuuul! nu äntligen ska ja få leka av mig :D

Kommer nog bli sjuk igen..haha, eller är inte frisk ännu men vad gör man!?
Av Mia - 17 mars 2008 16:54

Hade värsta förhoppningar över att de skulle va lika fint väder som igår, men icke ;p SNÖ!! och blåser som satan gör de me:p xD IRONI eller vadååå haha


Iaf, fick hört att en kompis har skaffat sig en tatuerar grejs, så nu kan han fixa sina egna tattoos! hur coolt e inte de?! :O Mia ska fjäska !!:D hahaha ne skojja bara.... men ska allt fråga han lite om priser o så, och om han vill göra en liten sötis sak på mig :D...antingen en Spider Pig eller en Stewie från family guy :P mohahaha


Hoppas han går me på de nu bara ^^,....han vet ju trotsallt inte om de än :P

hmm...undrar om han är bra förresten :o...äh, är han nog ^^


nej nu ska ja käka en arraksbolle och ta ett glas cola :D må gott!  ciaoooooooooo belllooo!

Av Mia - 16 mars 2008 16:05

thats my name.

Varje val jag har gjort här i livet har jag alltid stått o velat över så överdrivet länge. jag menar det, i stort sett vart enda val! Vad hände om jag väljer så, kommer jag ångra mig? tänk så skiter sig allt? Men om jag vill välja såhär dåh? ja...va händer då?


Jag är väll antagligen rädd för att våga chansa, eftersom jag gör mig en sån stor möda med att alltid vela fram och tillbaka, försöka komma fram till vilket val som är bäst, vlket jag inte kommer att ångra, vilket jag kommer att ångra? För vad jag nu än väljer så kommer det att påverka min framtid, jag som alla andra vill ju ha en bra framtid. Hur man nu ska definera det...

Men Även fast jag tar sån otroligt god tid på mig att komma fram till något, så känns det som om jag inte använder nått förnuft alls, eftersom tillslut så hoppas jag bara på det bästa. Och ja, jag är fortfarande en velpotta, men av alla val jag gjort så är jag den jag är idag, Mia och det är så jag vill att det ska vara.


haha, av att ha skrivit det här har ja fan inte blitt smartare på nått sätt. men skit samma, detta va mina tankar och detta är min blogg. :)


Ska snyta ut lite hjärna nu :P hejsvejs

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se