What a Twist

Alla inlägg under mars 2008

Av Mia - 15 mars 2008 22:22

haha vafan! låter som vilken svensk pop låt som helst juuuu! fan :(

Upp o Hoppa skulle gått vidare! :D DET är en bra låt !


Men i vilket fall som helst så är jag uttråkaad xD snälla save me! underhåll mig någon! Björn Gustavsson va inte så djävulskt bra på det ikväll iaf:P fast dikten va himla skön ändå :p


Hatar att va sjuuuuuk >.< bajs bajs


trodde jag skulle va frisk idag, icke.. där gick min helg åt helvete :/


fick iaf gå till konsum idag...va ju solsken o fint väder hela dagen så vafan...palla sitta o va deppig hela helgen liksom! men, självklart så höll ju solskenet ända tills jag stack huvvet utanför dörrn för att äääntligen få min lilla promenad som jag hade lyckats övertala Mutti till att ge mig :P frisk luft kan va bra :D Faktiskt...men skit inte denna gången, blev inte bättre utan snarare nästan sämre:S fast tog inte min medicin som jag skulle visserligen, schmock... men känns fett onödigt för den hjälper inte så som den gjorde innan för typ hundra år sen, men jag fortsätter ändå att ta den varje gång jag blir sjuk xD ååå suget efter skumtomtar kommer krypandes nu också, wiho :D har jag något gott hemma da? Njeeetskiiiiiiiiiiiiiiiii. snyft


Ber om ursäkt för att det ända jag kan göra nu för tiden är att klaga men haha, det är ju min blogg förstår ni, mina regler och de regler som gäller är att jag skriver vafaan jag har lust till att skriva :D Get it? - Goood ;)


haha

vart får jag allt ifrån?

-Glöggen!Over and Out, och sånt :) toodels
ANNONS
Av Mia - 15 mars 2008 15:56

Torkel i Knipa ;)


blev väckt tidigt idag, kvart över sju imorse, alldeles för tidigt ^^ Nu va de Romans tur att ha haft en förjävlig dröm :O naww :) sötisen då.


Gick iaf upp och käkade frukost me mamma och pappa som skulle iväg och dyka vid nio tiden på morgonen! De håller på att ta sina dyk-certifikat! och efter dom äre jag o brorsans tur för det ;) weeeeeee

Allt detta för att vi ska kunna dyka och sånt när vi väl är på Roatan nästa vinter :D hur underbart ska inte det bli då?! ;D


Jalla så gick Mia och sov direkt efter den första frukosten :D sov som en feting gris ;) aw aw aw va skönt! :D

Mia party sugen:(

Igår va de underbar >.< jag satt hemma o möglade :( bläää idag äre fint väder också bara för de :o kommer bara sitte hemma o mögla idag också

:( ABOOO


Har storstädat mitt rum idag för den som är intresserad! moppade till o me golvet;) hahaha inte för att de blev nån skillnad men....luktar lite gott iaf, typ äpple eller nått :)


 Denna håruppsättningen lär det förresten bli på balen:) den e la fin?! :D

ANNONS
Av Mia - 14 mars 2008 18:23

kabooooooooooom!

fuck...Underbar idag och jag vill gååååååååååå!!

Kan inte för två anledningar minst :(

1) inte pengar

2) SJUK


daamn...men har fått en stor uppgift av brorsan min...göra mer kladdkake-muffins...hahah han sa "smakar som marräng fast med choklad i" och han sa det som om det vore paradiset med ;) hahah jävla sött sagt faktiskt!


Så hur ska denna helgen se ut da?

Nej fan ingen aning...allt hänger på ifall jag blir frisk eller inte?

försöker övertala mammi att köpa Kan Jang....nu är jag desperat! haha wtf vill fan inte snora som värsta snorungen :( Min näsa e röd också >.<

Tog ett lååååångt über varmt skumbad idag förresten:) haha och såklart somnar jag denna gången också :o går fan inte att motså! kan somna hur lätt som helst så länge som jag tycker nått är skönt, finns undantag dock ;) whehehe


Fan nu luktar det här... Mat på G majbiiii

tjaaas!

Av Mia - 14 mars 2008 12:35

har precis ätit asgod frulle :D mamma köpte ett såntdära gott bröd som är perfekt o rosta :P haha... så rostat bröd me ost o skinka o god saft.P efter de tog ja såklart en bit kladdkaka :D gott gott :P


gick o la mig sjukt tidigt igår....kan den ha vart mellan 9 och 10 kanske? :O va helt slut i kroppen i alla fall ^^ så gott sov jag! till typ nästan kl 4 exakt:S då vaknade jag och låg o snöt ut hjärnan ett antal gånger innan jag somnade om igen. Drömde en sån jävla härlig dröm ända tills jag vaknade första gången...Allt var perfekt! väder, stämning ja allt! haha förutom en sak...jag körde bil som en jävla kratta :P hade de vart i verkligheten hade nog varken jag eller mamma, som också satt med i bilen, levt idag:P men mer sånna drömmar tack! :P

Iaf...när ja somnat om igen efter att ja vaknade vid 4 tiden så hade ja en mindre trevlig dröm :S...Hela började med att jag o två tjejkompisar skulle gå o fika...blev jagade av några småbarn (haha) så vi stack in på ett fik... Barmezzo i stan, helt plötsligt hade dessa två tjejkompisar bytits ut till några andra personer:S hum...iaf små ungarna hade vid de här laget blivit feta troll och den ena höll på att dra mig i håret osv så jag släpade ut den irriterande saken (nu hade stan ändrats lite, mer medeltid/industri område såg de ut som nu) och i en gränd kastade jag upp henne i luften och ner föll hon o splattades mot gatan som en ja...haha gud vet vad.

Iaf, jg var skit upprörd över att jag va tvungen att ta hand om den där irriterande grejen helt själv eftersom vakterna på fiket vägrade(finns inga vakter på barmezzo i vanliga fall men ah :P) men iaf, hittade de människor som jag tydligen skulle va med där..de va minderåriga, förutom en gammal gubbe som va halv död, så jag skulle beställa ett skit stort glas öl o ta med mig tillbaks till dessa "kompisar", fick stå där vid bardisken hur jävla länge som helst, skulle betala, då heltplötsligt tog dom inte emot mynt vilket var det ända jag hade, men ölen kostade 15 kr styck så när jag skulle ta fram 15 kr för det hade jag ju,,,eller? nääädå helt plötsligt hade jag hur jävla mkt mynt som helst, men inte femmor eller tior... hur irriterande var itne det?? :P haha men nu kommer det mindre roliga...de kompisar som jag tydligen va där med kom ut springandes o var helt tårögda, gubben hade gått o dött...aja inte mer med det tänkte jag. vi går ut...helt plötsligt äre Roman som har dött:S och jag sitter o pratar med han, men han var ändå död? tror det skulle föreställa hans ande kanske?  Såg ut som om vi låg på en glaciär på en kulle med mjuk pudersnö. Där låg jag o grät, och grät över Roman som ändå låg och kramade om mig...

Vaknade av att det rann tårar och jag skakade som aldrig förr. Tog ett tag för mig att fatta att det var en dröm, och jag är hur glad som helst över att det bara var det :)

Av Mia - 13 mars 2008 12:40

sitter o snörvlar och snyter mig konstant just nu...och äter kladdkaka som jag gjorde igår kväll av ren impuls och godis-suget som alltid finns hos mig :P är nog det ända i världen jag kan vara totalt säker på att det inte kommer lämna mig såvida jag inte vill det :P haha


Idag ska jag försöka få klart så mkt som möjligt, dvs, filosofi reflexionen, naturkunskaps hemprovet, israel-palestina konflikten, läsa lite psykologi och gärna försöka mig på småföretagande läxan... Uäääääääää    vill klona mig... Har redan gjort klart en sak idag visserligen, en svenska grej...men fick reda på igår att våran jävla hitler till svenska lärare har klämt till med något otroligt fantastiskt...en till inlämningsuppgift! har haft det varenda vecka nu i ungefär...3 veckor kanske de är? säkert mer...


haha känns som om jag bara kan klaga just nu :P men vadå, är sjuk, har mensvärk och pluggar :P Längtar iaf tills Sommaren :) va underbart allt ska bli då! Denna gången ska jag verkligen försöka att ta mig upp till Grebbestad :) ta båten ut till nån holme och sen övernatta där :D någon som vill joina? ;) är himla mysigt när det är fint väder och varmt! :D för att inte nämna min sommarstuga :) ligger ifrån all civilisation...inte någon riktig dusch eller toalett...inget varmvatten, men det är min variant av Edens Lustgård  ändå och det ända stället jag någonsin kommer att kunna kalla för hem ^^, Awww nu måste jag kolla på bilder från alla somrar som vart bara för det:P
15:22

Nu har jag gjort klart Filosofin också :P yäy....ska nog ta o göra mig lite nudles... e skit hungrig :D fåglarna kvittrar och de är fint väder nu :D....hha inte, kollade ut precis, lurad ja blev av de små liven....men de är nästan fint väder ;P


Av Mia - 12 mars 2008 13:15

vaknade imorse och hade himla ont i båda öronenoch förjävla ont i halsen:(

snyft.  fast... e ju hemma från plugget idag så ;D


Ska iaf gå och duscha nu och sen äta frunch wheheh....blir misshandlad av min lilla mage nu :p


jag har en cykel, en cykel som e blank

kanske du också har en cykel som e blank

Om alla hade en cykel som jag så skulle det

bli renare i luften, aha, i luften, aha


:P
15:08

Fick ett brev från min skola idag...tänkte "detta kan inte va nå positivt:S" när ja såg brevet....Öppnar det och läser "Hej! Tyvärr har du inte gjort uppgifterna och kan därför inte få G som det ser ut som nu.." och bla bla....hatar o ha rätt ibland:P

Iaf, det står i brevet att jag har tills på fredag på mig att fixa de uppgifter jag behöver, stolpskottet till lärare hade skickat ett mail angående detta jävla betyg till min GAMLA hotmail adress för ett tag sen, hon visste mkt väl om att jag har en ny eftersom jag skrivit det till henne och berättat att min gamla blivit hackad och gett henne min nya mail adress....GRR.... så står det även att jag kan besöka henne på hennes arbetsrum om jag behöver hjälp med något, typ få material eller så.... hon är där på Måndagar (har ju fan redan varit...) och fredagar (är ju då jag ska lämna in helvetes uppgiterna) plus att ja är sjuk! hur i helvete hade hon tänkt sig att jag ska fixa detta? hon kunde lika gärna ha skickat detta brevet hem till min BREVLÅDA förra veckan ist för nu i måndes.... jävla stolpskott.

Skrev nyss ett mail till henne och förklarade så snällt och vänligt som jag kunde allt det jag nyss har klagat på:P


Börjar få nått emot lärare...grymt starkt jävla mkt också för den delen.


Dj Felli Fel ft. Akon, Diddy, Lil Jon, Ludacris - get buck in here:

http://www.youtube.com/watch?v=EJv2RBwCDI4&feature=related

Av Mia - 11 mars 2008 21:04

......... och jag blir fan aldrig bättre känns d som! kommer jag aldrig bli frisk från den här jävla kuksugar förkylningen :(


Hade konferensdag idag som min klass höll i, sådär halvt kasst planerad men det funkade, bra föreläsare va de! :) temat var Vad man kan göra efter studenten :) blivit intresserad av utbildningen upplevelser-turism på nån skola i Åre :) men kommer nog inte ske förens om typ ett lr två år :P


Blev lite irriterad på en viss person som gärna fjäskar för vår lärare och alltid ska klaga på andra för att denne själv ska framstå som bättre. Men ska inte nämna några namn, bör nog hålla det för mig själv än så länge ;P


Var inte så sugen på att hålla i en konferensdag idag, vart helt väck nästan hela dagen...vill bli frisk nu! :(


nu ska vi seeeeeeeeeeee.....   hemprov i naturkunskap och nått skit i Sv tills imorn...hur mkt har jag gjort? Nada :O


sitter i tele med roma nu :p sitter mest o pillar på våra datorer o säger nått klyftigt då o då ;p haha :)21:26

hahahaha

Roman berättade precis att jag hade skrämt han lite när vi kommit hem efter bowlingen i lördes, hade tydligen ställt mig upp i sängen medans jag sov (inte suttit upp utan ställt mig upp) så hade han frågat "hure de baby?" jag hade svarat nått taskigt i stil med " gå o lägg dig" hahahah  fan äre me mig xD

Av Mia - 9 mars 2008 21:11

Sov till nästan fyra på eftermiddagen idag :o snacka om trött eller vadå! rätt trist väder också för den delen ^^ Har itne gjort allt för mkt idag...Romans brorsa Paul kom för att lämna bilen eftersom de va han som va våran chaffis igår :) så körde vi hem han o sen drog vi o hyrde två filmer, köpte lite chips och dipp :)


Igår va sjukt kul! Lite träningsvärk hade jag allt i rompan o ena armen efter igår, bowlade på Big Bowl i Malmö med Roman, Admira, Sofie och Johnny(bror till Sofie), där fanns även dansgolv restauranger och barer. Ungefär som B&B i Halmstad...men Nåååågt större :D hade bokat tid mellan tolv och två på natten, stack dit vid elva ungefär:P tänkte sätta oss i baren o dricka lite :D sen började bowlingen! daamn va najs :D Mia ledde och vann första rundan ;) haha :D sen efter ett tag så spelade alla för exakt alla...bara spelade, sjöng till musiken dom spelade o drack som satan, Johnny kastade över klotet till grannens bana haha :P blev bra mkt vildare allt eftersom tiden gick också :D ölkrig!! :D haha glas krossades och alla hade fått minst ett glas öl över sig xD haha, va fani mej kul :p köpte två påsar bilar med:D wiie...sen tog vi en skål med chilli nötter/"Romans" nötter :D haha mums ^^

jallafall...kul va de, vill lätt göra om det igen :P


Blev lite bråk utanför när vi väntade på skjussen hem...  nått pucko  som va på banan brevid oss som tydligen behövde få ut lite agressioner, tog strypgrepp på Sofie efter att han kallat henne hora och hon sagt ifrån...jävla idiot :S ..Sen började de muckas o bla bla. Jävla fega vakter också...bara stod o glodde och sa att man skulle lugna ner sig lite och sen gjorde dom inte så mkt mer. Visserligen stod jag o bara tittade på:P haha hade nog fått en smäll eller nått om jag lagt mig i :P gillar inte bråk :/


Nu ska jag titta på film o mysa med roman med chips och dipp :D

kommer lite bilder sen!;)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se