What a Twist

Alla inlägg under mars 2008

Av Mia - 2 mars 2008 21:23

kom precis på att jag har nårra öl burkar liggandes i nån buske i stan :(

sen i fredes^^

MIN ÖL!!! som jag har pröjsat för!!! SNYFT så de skriker om de :/

så om nån ser en plastpåse med ölburkar i, DONT TOUCH!!!! föri helvete, ska ha dom dära till speciella tillfällen :p


verkligen mkt glassätande nu, fyfan.

eller skumtomtar? någon?

ANNONS
Av Mia - 2 mars 2008 20:07

då så va man hemma igen då ja! har som sagt vart i Gbg och maa god, många underbara affärer:D dock mindre underbara människor som bara skulle trängas o knuffas o ha sig när man gick omkring o va lycklig av att man hamlat bland en massa affärer med en massa fräsha saker..GRRR ;D

fick köpt en schysst Bh...lite sportig design,,,svart o guld :) mjauu hahaha


men iaf, tare från början :p kommer dit me tåget runt ett eller två tiden och de första vi gör e att dra oss in till femman. vetifan om vi gick för o käka före eller efter vi kikat lite bland alla affärer, men iaf, tänkte käka på ett ställe som heter warehouse. Full smockat! kabooom...så vi tog oss till nått litet sket ställe...stod nått me KEBAB på skylten, lät ju skoj skoj så dit gick vi :p såg mysigt ut o sånt, om man bortser från alla äldre gubbar som satt o söp sig fulla o bara va allmänt grotesko. haha^^

iaf iaf iaf....ööhm....sen så ah...kikade vi vidare i affärer tror ja:P sen tog vi spårvagnen hem till Linnea :D müsigt! där fixa vi i ordning oss och tog fram allt som behövdes för att ja skulle kunna sova nånstans :p sen bar det av till några kompisar till hnne, skulle kolla på en as bra film (nån verklighetsbaserad sak om kriget i Rwanda) och sen skulle nårra diskutera om den...fast de gick int så himla bra:P haha kom in på en massa annat :P jämförde me hitler o allt sånt :P va sjukt kul o lyssna på :p sen så vart de meningen att de skulle bli utgång efter melodifestivalen...men kom inte så långt:P fastnade för Super Mario, första versionen eller nått sånt....grymt gammalt iaf:P så där satt vi o spelade o hade allmänt kul ^^ haha...Lill björn från melodifestivalen va inte frisk i skallen denna gången heller :D men fan va ja skratta ^^ sen så hmm...ja, mia råkade välta en kruka fylld med en massa jord o växter (dah) :P haha wtf va pinit, så jävla typiskt klumpigt av mig^^ för att itne tala om att jag råkade tappa en plastsil i toaletten häromdagen...kommer antagligen bli stopp och översvämning snart :D wihoo^^ mia var älskad av mamma o pappa otroligt mkt den dagen :$

sen idag, ja...vaknade runt tolv tror ja:S (aldrig haft nån kanon bra tidsuppfattning :P) så jävla nice väder ute:D humöret på topp direkt! börjar göra i ordning frukost, blev varsin stor kopp te...lite rostat bröd me ost, marmelad, gurka, paprika och nått pasta flytande gojs som smakade lite som jordnötssmör men va skit beskt:P inte riiiktigt min sex fantasi med de funkade :p om man hade på jätte mkt marmelad!

sen fixa vi i ordning oss, tog spårvagnen in till stan igen, kikade i affärer, hitta ett par sket snygga brallor på H&M, som jag inte köpte...såklart :@ :/

fikade lite, sen drog vi iväg för att kolla på hennes skola :D kvinnliga universitetet tror ja de heter :O :) verkade riktigt nice!

sen så..ah....började klockan närma sig hemfärd till halmstad igen. Märkte nyss även att jag inte alls har mkt cash kvar som jag trodde :S jag köpte knappt nått! de enda som pengar gick till var ju självklart mat och till tågresan... fan för sånt!! ska börja cykla! helvete. >.< hade ju bestämt att jag skulle spara pengarna :( jag är nog inte född att vara en "sparare" för tydligen så spelar det ingen roll om jag slösar eller inte slösar pengar så försvinner dom lika snabbt ändå. Anus.vet inte riktigt va mer ja ska säga...har itne så mkt o snacka om känns d som haha :p


Så hejsvejs..ska käka glass nu :D SUCKERS

ANNONS
Av Mia - 1 mars 2008 09:55

fan va underbart de va igår på...underbar ;D *catchy*

men fan asså, den där jävla kön! fan va cp allt folk blir på fyllan :O haha, aja, va iaf nära på att svimma där ett tag eftersom jag va nog plattare än en inpacketerad Sill ett tag, ingen luft plus en benig och hård armbåge rakt på ryggraden, sen så valde man såklart att röra på sig vid fel tillfällen, kom dit före de öppnade så man skulle slippa kön...Jo, tjenare! haha fan va fel man hade... va edan kö, men de flöt på tills man hamlade vid ett visst ställe, sen så knuffade man sig ner till ett annat ställe av kön för man trodde de skulle gå snabbare, MY ASS!!! folk som inte ens hade kommit till kön när vi ställde oss där slank förbi oss eftersom rätt som de va så hade vi nästan hamlat utanför:S va gryyymt nära att mia skulle skita i de o åka hem o mysa framför Tv med cappucino daim :P men ah..gjorde iaf inte de! ;) utan hade en så mysig och sketa kul kväll/natt där ist :D hemma lite över tre denna gången...lite tidigt nästan :P va tvungen o gå tidigare så att jag inte skulle missa sista bussen ;p


men efter helvetes kön iaf så blev det dans o drinkar o himla goa kompisar everywhere :P tack för att ni finns! ni betyder himla mkt.


nu väntar man bara på att få se alla störtfula/sköna bilder som togs igår:p


Nej nu ska jag släpa mig ner till köket o ta lite frulle, sen packa o sen tåg till GBG...träffa Linnéa :D va kul de ska bli! =) ROmaaaaaaaAAAnNN....du får ringa om du vill :P haha när du vaknar ditt söta svullo ;) :Dwoodoo docka - my ass!Här kommer några bilder från Schlager rummet på Underbar..måste varna er denna gången också ^^

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se