What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Fan va klumpigt och oteckniskt!!! HELVETE

Av Mia - 23 april 2008 10:25

ÅÅÅÅ


Fucking skit :( Självklart så skrev jag ett inlägg precis...råkade komma åt en knapp..och vips är allt raderat!!  **##!?¤"%#¤"


Skrev iaf att jag längtar tills Roman kommer hem, och det gör jag fortfarande, Så idag ska jag fortsätta vara en duktig flicka och fortsätta städa här hemma! :P Har ju inte lovat han att jag ska göra det, så nu är jag faktiskt duktig :P det måste ni medge ;) Fast har visserligen inte tämt diskmaskinen än.. hmm.. :/ får nog göra det xD...SEN


Juste..Mäklaren kommer idag med, då måste jag ju städa vilket som >.<


Nej nu är jag hungrig :D Ska nog släpa ut en stol på balkongen o sätta mig där i underkläder o få lite färg :D (är varmt där som tusan :D )


Nu går Pojken min miste om ngt här ;) Mohahah


puss dåååh!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Whä ! once again

9 maj 2008 16:42

:O jag visste inte att du satt o sola i underklädder :D jag skulle kört hem på en gång då baby :D ska tänka mig nu hur det skulle se ut :) :O .D jag saknar dig älskling

 
Ingen bild

whä right back at ya!

10 maj 2008 15:00

mhm! :D Nu får du allt fantisera :D hihi
saknar dig också baby :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se