What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

Nej nu dissar jag fan Mtv!

Av Mia - 23 april 2008 15:02

Exempel på varför... 

Snoop Dog - sexual Eruption, så jävla söndertjatad!, som även fortfarand klassas som en ny låt(?)  (Äckligt ful e han också :s ) blää...ska nog byta från Mtv till Ztv nu....Mtv har fått flipp totalt...inte bara ska dom ha jamba (+ en jävla massa annat mobilskit) utan de lägger in en massa annat onödigt, som eye n I...med sitt "NYTT" "NYTT" "NYTT NYTT" osv... reklam efter va äre...typ tre fyra låtar? och de slutar istort sett spela musik på kvällen för då kommer alla fula amerikanska program som My sweet 16, en massa idiotbarn som inte bara är super bortskämda så man vill kastrera dom och lever på pappas och mammas pengar utan duktiga på att skrika med. jag menar Mtv ska la va en musik kanal??! Va fan :( ähh...va bättre förr i tiden, jag säger då det :P haha


Så, nu har jag fått ut min ilska:P det kändes skönt :P


Har förresten städat hela lägenheten nu! förutom sovrummet där ingen vistas och är tomt på möbler (kändes onödigt :) och sen har jag faktiskt tömt och FYLLT diskmaskinen :D hihi


Nu ska jag bada mig :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se