What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Hej du Glade :D

Av Mia - 24 april 2008 18:00

hure läget?

Bra hoppas jag :D

själv har jag ont i fötterna :(


Brorsan övertalade mig till en promenad...tänkte Max en timma! det blev 2 för jag har ju sån koll på läget att jag valde fel väg när jag äntligen fick välja vilken riktning vi skulle gå i :p NOT


Åkte hem från Roma idag, Blev terrad på tåget av en pedofil... jag är helt säker på att han var en pedofil. Så som han tittade på mig, runt 50 år...klädd i sketna kläder, luktade bajs och skallig, jag hade lust att spy på han. Usha...Trodde till och med att han gick av från tåget samtidigt som mig, och följde efter mig tills jag äntligen vågade vända mig om och märkte att det var en annan kvinna som var ute på promenad...tror iaf att det var en kvinna :P Nej blau...får en sån jävla taskig klump i magen så fort jag ens tänker på gubbajäveln. satt verkligen och stirrade på mig, helt öppet. han terrade en annan tjej som hade oturen nog att hamna brevid honom i vagnen också, försökte prata med henne och sitta nära henne...jag blir så äcklad! Att gubbar i den åldern inte fattar att tjejer i typ min ålder(och verkligen yngre) är OFF LIMITS, finns visserligen de tjejer som gillar sånt men... och att visst, titta kan man ju inte hindra dem men att Stirra! total stirra, försöka söka ögonkontakt för att sen le ett s.k "charmigt" leénde! Nej fyfan.


Nu måste jag tydlgien steka pankakor och sen äta dom :D MUMS :P ska nog bli vaniljpankakor :P så puss på alla glada där ute :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se