What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Gör ont i hjärtat mitt

Av Mia - 26 april 2008 11:43

hej på er, fan nu är jag djävulskt trött asså :p

Vetifan varför.. haha eller ja...vad ska man säga, Var ju ute igår :P Men är iaf inte bakis :D än så länge.... ^^


Iaf, igår så käkade jag pizza och tog en öl på stantons med Martyna, Petra, Johanna och en tjej som jag aldrig träffat innan, Alexandra, Gud va trevligt vi hade det :D maten var god och bara en massa härligt prat i nå timmar innan jag och Martyna skulle vidare ut på krogen, Petra ville haka på också men hon var tvungen o sticka hem för att hämta lite grejs. under tiden bestämde jag o martyna oss för att våldgästa jocke och hans två kompisar som satt och mini förfestade hemma hos honom. Så där satt vi lite granna tills petra kommit tillbaks in till stan! :D då stack vi vidare först till bulls ute servering, var smock fullt så vi gav upp hoppet och gick till Idas ist :P måste säga, en jävla massa idioter vare där, packade och slängde ur sig en så jävla massa dynga så man blev lite sne ett tag, spec när en av fyllosarna började kaxa sig mot mig för att jag garvade åt att han sagt nått som jag tyckte var kul. "Fan skrattar du åt? Va?" o så vidare:P så det var bara att ignorera idioten och vända sig om för att fortsätta snacka med nästa fyllo som var allmänt full och flamsig men ändå trevlig o snacka med :p tog bussen hem runt ungefär kvart i ett kanske? vetifan, fick gå en bit så var hemma tjugo över ett... hade tänkt mig att inte vara så länge i stan, till ungefär tolv senast:P yeah right.. haha ni märkte ju hur bra den planen gick!

Men fyfan, de skorna jag hade på mig....att jag aldrig lär mig! Har använt dom tre gånger i mitt liv! Och varje gång säger jag "ska fan slänga skojävlarna" för de är så otroligt obekväma, hade kramp i båda fötterna under hela kvällen! och när man gick från bussen och hem....kan inte beskriva hur det kändes! sicken tortyr asså :P Så idag ska dom verkligen slängas :P Det är sjukt synd, för sexigare skor har jag nästan aldrig sett :o det gör ont i hjärtat mitt när jag tänker på att de ska slängas..men yeye,,,slänga snygga skor eller kramp i fötterna?...vad väljer man? ;p


15:43

Det där jag sa angående mina skor som jag ska slänga.... jag har redan kommit över dom :D Dom är fina, men nu kan dom känna sig dissade och utbytta :D Köpt två par skor på skopunkten nu! ett par svarta pumps och ett annat par...vetifan ifall man ska kalla dom för sandaler(?) med `hög sula? jag kan inte sånt här!! :( haha dom e också svarta:P de sistnämnda ska jag använda på praktiken nu när jag ska va i restaurangen och i shopen :p De andra....bara fina :D fast verkar vara sådana dära typiskt skoskavs skor...^^ men ska stretcha på dom lite ;D Nej nu ska jag tvätta lite kläder :D

Tchüssi! :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se