What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Då vare dags igen!

Av Mia - 27 april 2008 18:19

Nu sitter jag här..igen...den här veckan som man vart ledig har gått otroligt otroligt fort! tjoff bah ;)

Har så mycket i mitt huvud...så mycket jag tänker på, alla måsten, allt jag vill göra, allt jag Inte vill göra osv.. och ja... Så jävla jobbigt att jag ska tänka så jävla mycket på små saker hela tiden, inte undra på att man e helt trött och seg av sig! Föfaen da Einar


Imorrn bär de av till praktiken igen! kvart över fem på eftermiddan ska jag gå på M/S Peter Pan i Trelleborg för att sen pendla därifrån till Tyskland i en hel jävla vecka. Sen...ledig en vecka :D Wiiii... ska träffa pojken min, förhoppningsvis fika med Mille och Josse, Sen umgås med andra mycket härliga och betydande människor ja ;)


Justeja, nu ska jag göra reklam åt Roman :P

Stationär dator p4 2.4 Ghz 2 Gig Ramminne för 4000 kr,

http://www.blocket.se/vi/16141854.htm?ca=23_9_s


hade egentligen tänkt att jag skulle städat och röjt i mitt rum så att jag nån gång i mitt liv kan få ett mer "Moget" rum eller vad man ska säga:P

hahah. men ja tyvärr så glömde jag det hela tiden, och i fredes när jag verkligen skulle ta itu med det...ja oj då vart klockan för mycket så jag hann inte...va synd då :O moha

Ska ta ner lite stuff från väggarna, tyvärr kommer även teckningen jag fick av Magda&Martyna för jätte länge sen att åka ner... men den kommer ändå alltid vara väldigt speciell...den har nämligen ett otroligt bra budskap :D "Kondomen, en vän att lita på" hahah...faktiskt väldigt bra att veta det :P


What else?...Jo, stod två meter fårn en sketa söt ekorre idag :P för er som är intresserade att veta det:D .

Skulle vilja ha en sån som husdjur.. nån dag så kanske ;D


Fan märker redan nu att jag verkligen inte har ett skit att komma med! Är rätt sur nu...blev ännu surare nu när jag kom att tänka på badkaret, är ju fan stopp i avloppet så går inte att använda det om man inte vill ha hela rummet vattenfyllt. ANTAGLIGEN blire jag som får fixa det... suck >.<

eller ifall jag ska låta mamma ta hand om det :O nämen...nej va elakt :D


Ska man ta o baka lite? kanske? hmm...? som vadå :(

Juste....måste påminna farsan om att jag behöver hans lista på sprit och lite pengar så jag kan köpa lite go dricka när jag är i tyskland :D (A) lata-data-daaaa!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se