What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 april 2008

bye bye now ;)

Av Mia - 28 april 2008 10:35

ja nu ska jag precis börja packa ner allting i min bag... måste komma ihåg att ta med mig en extra ryggsäck så jag kan ha all dricka någonstans ;P hihi

Är faktiskt nervös....fast det är ju det, ska åka tåg dit ner ju...eller till malmö iaf, sen byta till buss därifrån :o tänk så missar jag skiten :o

Får mitt studiebidrag på onsdag med :p humdidooo


Näää, jag vill nog hellre va ledig! hade så gärna velat sjukanmäla mig och stanna hemma! vill ju också fira valborg som alla andra :( buhu...service branchens stora nackdel asså, när alla andra är lediga jobbar vi så att alla andra kan vara just, Lediga! it Sucks biiig time!

 aja, får väl se vad som händer denna veckan nudå...undrar ifall chaffisarna kommer vara lika äckliga som sist eller ännu äckligare?

nej, positiva tankar nu!

haha jag är bara trött och negativ just nu :p folket där är riktigt trevliga ändå så det kommer flyta på bra :D


tjaa då! hörs nästa måndag pumpkiin pie :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se