What a Twist

Alla inlägg under april 2008

Av Mia - 22 april 2008 08:28

Mora Träsk...wada faack


Hej fisungar =D

Nu är jag apahungrig! Har precis klivit ut från duschen och slängt på en hårinpackning :P luktar jäääätte gooooottt


Iaf, jag ska äta frulle nu, snart, och sen måste jag tömma diskmaskinen:( Lovade Roman att göra det så jag kunde få en av hans risifruttis :P yam

Sen lite senare idag i det FINA VÄDRET ska jag träffa lite tjejkompisar här nere i Landskrona :D ska bli grymme :)


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT


Tschüss!

ANNONS
Av Mia - 21 april 2008 22:04

japp, nu äntligen är jag tillbaks! haha

Måste säga att det ända som var hemskt var alla groteska lastbilschaffisar (speciellt holländska och franska) som gärna ville ha mig som dessert, eller när man skulle dra av lakan i alla passagerarhytter så var det ju en speciell hytt där personen som sovit där lagt täcket i en hög på mitten av sängen, så de såg ut som om det var meningen att Dölja något. Mycket riktigt, en stoor BRUN och Gul fläck och självklart blod på kudden...undrar vafan personen råkat ut för? var i vilket fall som helst rätt magvridande. Hua mig, kom o tänka på en gång i somras, när jag skulle dra av lakan i ett hotellrum på Hotell Amadeus (där jag även ska jobba i sommar) Täcket, kuddarna och lakanet var helt nerblodade. Fick reda på att det hade bott en grymt äcklig gubbe där som sen på natten hade haft med sig ett kvinnligt sällskap, vill knappt tänka tanken på vad som hade hänt där. Nålar hade man hittat i papperskorgen också:P uscha uscha!

Sen va de la lite tråkigt när man fick sitta i kassan i restaurangen:p hände inte så mkt förutom alla chaffisar som skulle lämna sina matkuponger xP..så där satt man och vibrerade (Båten skakade ^^)

Nej Nog om det negativa, skit trevliga människor! men man jobbade 24/7 med mycket raster, som man oftast sov sig igenom :P Jobbade till halv tolv-halv ett nästan varje dag förtom igår då jag var på hotell avdelningen och fixade med hytterna, då slutade vi runt 8 tiden på kvällen, YÄY! :P

Sen om man har rast och vi är i land så kan man stiga av lite och spana runt på fastlandet.. var också gött! Speciellt när man var i Tyskland, Stack in i spritbutiken ;) OJOJ vad jag ska ha med mig pengar nästa gång :D:D:D:D Köpte bara en flaska denna gången, Bols Blue (likör...väldigt fin blå färg:P haha) men nästa gång blir det mkt mer :) wiii

Får snacka mer om detta nån annan gång om jag pallar...eller så skriv om ni undrar nått, kommentarer är oftast bara kul att få, TYCKER NI INTE DET?!?! :D


Just nu är jag hos Roman som var gullig och söt nog att hämta mig :D Vi stack in i Malmö på vägen^^ och Sen vidarre till Centersyd :D (Mohahahaha) stängde dock bara några minuter efter att vi kommit dit:(

ANNONS
Av Mia - 14 april 2008 09:26

usch usch..jag vill sova mer:( fan för magda och martyna, dom är ju lediga nu:( och jag ska praktisera! god daamnit :O:O Nej men nervositeten tycks ha lagt sig...för stunden :PÄr mer hungrig nu! :P haha

Hade velat sola lite solarium nu innan jag sticker iväg, men neee...hade jag itne gått och lagt mig igen efter att jag vaknat vid sju tiden så hade jag ju hunnit det! men pappa tyckte att jag skulle sova lite till :P Snällt och omtänksamt :P Nu hoppas jag fan bara på att han kan få ledigt så han kan köra mig till Trelleborg...för om jag ska hitta dit via tåg och buss...nja de är då fan inte säkert, inte med med mitt lokalsinne! specielt inte när man har en press på 30 min att hitta till rätt ställe...eller oj, 45 min, men det är ändå förjävla lite tycker jag:P Jag behöver mer tid på mig :D


bghbksfbajkdbfekhbnfd


Ja ni, vad ska ni skit-ärchlen hitta på nudå? hmm? Medans jag är borta? hmmm? :O


fick klippa mina naglar idag:( och ta bort nagellacket :( buhu

Man får nämligen inte ha långa naglar och nagellack där tydligen :(

Men en sak är säker! Jag ska fan rensa mitt rum när jag kommer tillbaks, ALLT Ska ut! Spara bara det jag borde, fan inget annat! Det är så jävla dammit här oavsett hur mkt jag damtorkar och sånt skit, och städa varje dag...My Ass asså :P Sånt finns inte i mitt liv haha...jag försökte göra det en gång, höll i två dagar, Max :P

Sitter och hostar och nyser snälla nån krama mig :(

If I could fly, fly on the wings of.. C: ..

Nej jag måste äta och packa klart nu! Väckarklocka, fan va nära att jag glömde den xD

Ska förresten köpa ny mobil nästa månad ;) mhwiii

Hörs nästa måndag antagligen!

Smek på fossingen

Av Mia - 13 april 2008 16:07

Om exakt en dag och 38 minuter så kommer jag att infinna mig ombord på ett utav TT-Lines fartyg och där ska jag bo/praktisera tills nästa måndag då jag går av 16:45 för att Magda ska praktisera tills nästa måndag igen då jag börjar igen:P så här ska det hålla på i fem veckor^^ om jag ska va ärlig är jag skit nervös, jag vet att det inte kommer vara så jätte farligt, men... svårt att inte vara nervis ändå liksom :P LID MED MIG!!!!!!!!!!!


Igår var det jätte kul! Hängde ju med Mille till hennes kusin Fredrik :) riktigt trevligt folk som fanns där! var dock lite läskigt när vi skulle ta bussen från Vallås till centrum :P rasistliknande 50åringar som tror att dom är minst 25, fortfarande... och fulla som svin var dom med.. blää. den ena hade åkt på stryk såg det ut som visserligen ^^

Men iaf! Vi sjöng singstar, drack och käkade massa chips och morötter + dipp :D jag vann 1 gång över Mille! med Avril Lavinges låt I'm with you! De ni ;) haha..ja! jag är stolt :P


Så just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så man kan äta lite :) Måste egentligen packa och kolla tåg/buss tider ner till Trelleborg, blä jag pallar fan inte :/ uscha..! Sen Efter det ska jag nog vara lite med lite kompisar...vi får se:) Så otroligt fint väder! :D

Vart ute sen runt tolv tiden med familjen...va ute o promenerade i nått naturreservat nånstans mellan Falkenberg och Halmstad :P Sen åt vi glass :D sen köpte jag några billiga underkläder jag kan ha på praktiken och sen...kikade vi på lite bilar...ska tydligen kanske köpa en ny bil?? :O Mina små päron tyckte att eftersom hela familjen ska ta dyk certifikat så ryms inte all utrustning i den bilen vi har just nu. Inte mig emot! :O Verkligen inte :P whehehAv Mia - 12 april 2008 18:06

Mille och Jag :P

Av Mia - 12 april 2008 12:20

Hej o hå, runka på!

larv :p nu har jag vart på ica maxi flygstaden! Duktigt nog cyklade jag dit och tillbaka! ni anar inte hur svettig jag är just nu :p Skulle dit för att snacka med min frisör om baluppsättningen och när jag ska slinga och färga håret! ;) 21/5 - slinga, färga och toppa håret ^^ skulle upp vid 9 lr halv 10 tiden imorse, hände inte eftersom jag var ute igår, men jag låg o drog mig riktigt länge för jag tänkte att mamma el pappsen skulle köra mig, de sa dom igår iaf :P så när jag väl dragit mig upp ur sängen så märker man att de ända som är hemma är jag o brorsan(Som sover som en gris:P)....vart är nu föräldrarna?! ringer på deras mobil och ja, självklart är dom ju och dyker :P bara typiskt! dom hade ju tydligen sagt det igår också B-)enligt dom. Så det fick bli mammas cykel eftersom min har gått i pension och är halvt funktions hindrad. wii... passade på att köpa lite bling bling till mgi själv idag! elelr ah.. kanske inte bling bling men de vart iaf ett sett med massa duschgrejer...allt står på tyska så jag är lite osäker på vad som är schampoo, balsam duschcreme osv..men jag märker nog:P Fast tanken slog mig att tänk så äre inte nå schampoo ell balsam med så köpte två andra mini tuber med sånt för säkerhetens skull :P sen blev de lite sockar(bruna) och sen en duo ögonskugga vilket bara va ett impulsköp...min slösar sida övertalade min sparar sida att jag ska ha ögonskuggan till balen, och då föll jag för slösa sidan direkt! Så nu är jag lycklig :D:D


Angående igår...

riktigt kul var det! Fast jag var egentligen inte så super sugen på att festa när det väl kom till kritan, hela veckan har jag vart sugen som satan på'ett! men jaja, bara för att jag vet attär jag på glatt humör och de finns dricka så slutar det aldrig bra för min del:P sen skulle jag ju upp hyfsat tidigt dagen efter med :( Och såklart är jag nervis över praktiken som börjar på måndagen.

Men iaf:p jag sticker över till magda och martyna där vi rökte lite vattenpipa, de gjorde sig i ordning lite och så drack vi lite dooleys och bacardi ;) Sen bar det av till petra där vi fyra tjejer förfestade! Det var riktigt länge sen det bara var vi tjejer utan pojkvänner eller andra, utan bara vi fyra. mysigt och kul va de :) på drick-listan var bacardi nummer ett, sen vin och smirnoff ice och sen längst ner min dooleys:P hahah, fast fan bara bra för då har jag den till andra speciella tillfällen ;) bwhähäh

Justeja! kom just på att Danne har min Malibu och Josse min Corona :O får nog höra av mig till dom :) hehe, jag och mille ska ju ändå bjuda josse på en shoppingrunda i stan där fika är inkluderat ^^ Min plånis kommer bli mer smal än vad den redan är känner jag:P

Iaf, tillbaks till gårdagen! :d

Efter att vi druckit, sjungit flamsat runt som små vanliga cpn som vi brukar göra så drar vi oss in till stan! Där möter vi upp Mange, Peter och Lasse vid McD och vi köper oss nått o käka :p sen vill Mange som för den delen var riktigt jävla full :D(hihi) till Kebabkungen o köpa sig en rulle :P och det gör vi! Seeen efter mkt velande så kommer Jocke och hans kompis Ante och joinar oss också ^^ Sen bar det ju då av till Idas! :D Där köper jag två stora öl till mig och Martyna och så satt vi där lite grann:P Men ingen utgång utan att vi måste få dansa av oss lite! absolut inte ;) så först checkar jag o magda inträdet på Valentine precis brevid Idas...Gratis så dit ska vi :D fast det var synd att inte alla kunde hänga med pga vissa anledningar, men det ska jag inte nämna något mer om här:P Men där inne dansar vi och har oss :D Riktigt kul! Gjorde bort mig såklart också:P Typiskt mig!

haha....Jag dansade med en kompis...skit kul va det ! :D sen var jag tvungen att vila för jag som har så bra kondis fick fan håll ju xD så tänkte gå o snacka med Martyna som stod med Peter och Lasse, brevid dom stod det en tjej, som också var korthårig som Martyna och en kille som liknade Jocke...om man bara kollade snabbt, så istället för att börja snacka med Martyna börjar jag ju såkalrt snacka med hon andra främlingen brevid:P

Självklart märker jag inte heller att det var någon heeeelt jävla annan förens efter ett bra tag! xD haha...när jag väl märkt det...ja fan va jag kände mig bortgjord:P Fast kul var det xD hon spelade ju såklart bara med, sen tillslut sa hon också "nej det är lugnt, jag kan lyssna vad vare du ville prata om?" och tog mig i handen som värsta psykologen...medans min kompis som jag dansade med och hennes killkompis stod och knäckte sig också :P Fyfan! haha...kan inte sluta garva åt det nu såhär efteråt :P haha

Träffade en gammal klasskompis ute igår också, Tova, hon har man haft många roliga minnen med:P Var riktigt kul att se henne igen :D

Kom hem vid två tiden för petra mådde inte riktigt bra, lite synd för jag ville stanna lite till men hade itne lust att gå hem heller:P...är ju bara minst 6km pluss att det regnade som bara den :(...Men var inte kul att tösen inte mådde bra heller :/ undrar hur många som är bakis idag förresten...inte är jag det iaf ! :D haha *stolt*15:20

Nu blev jag visst bjuden/tvingad till att följa med på fest ikväll haha :P hos Milles kusin :) Får se hur detta kommer att gå ;) är nog lite bakis sen igår iaf...kom nu lite sent :P men får la bli en återställare:D whehe Nej ska ringa runt lite o äta nått gott :P


The beat was going strong
Playing my favorite song
I could tell
It wouldn't be long
Till he was with me

Av Mia - 11 april 2008 17:21

varför?? snyft.


ÅÅÅÅ, nu plötsligt slog det mig, jag ska fan på praktik på måndag!?herrejäävlar :o fan fan fan, hur ska jag ta mig dit?? och hitta?! :o god daamn!

Aja, ska iaf va på TT-Line från måndag till nästa måndag igen :)...får inte glömma väckarklocka! >.< annars kommer de nog itne bli så bra betyg från den praktiken ne :p haha.


Idag har vart givande... började med att man ska ha redovisning på Hitlers lektion...har ingen fungerande skrivare hemma så när jag kom till lektionen, frågade om jag kunde springa till biblan o skriva ut skiten snabbt...tro på fan att hon säger "Nej nej men vi ska fika sen så du kan skriva ut den då eller så kan du lämna den någon annan dag"... eh whaa?

Tror inte hon fattade riktigt...

Så där sitter jag utan papper, alla i klassen hade ju papper att läsa från! och alla redovisar... sen ska vi då fika. Frågar Hitler om jag kan skriva ut nu, hon säger ungefär samma sak igen så jag säger "jaha så då ska inte jag redovisa eller?" hon ser ut som ett feting frågetecken... tills hon hajjar. och börjar förklara att hon inte förstoood vad jag menade seddu. Tror hon inte att jag fattar att jag kan lämna in senare?? Men hade ju liksom vart gött o ha lite underlag till det man ska redovisa! Herregud. det är liksom så det funkar idagens läge. jag är inte helt jävla trög. FAN va irriterad jag blev. Den människan är för stressad för att ens kunna tänka logiskt :P Nej nu blev jag irriterad igen...PMS kärringen är här ;) Jag fick iaf ingen chans att fixa mig eget fika för den delen :( så där satt man halv irriterad medans andra i klassen mumsade på smörgåsar och dravk kaffe eller varm choklad eller vad de nu kunde ha vart. iiii va sugen jag blev på fika då :p

Pluggade lite efter skolan också, sen stack jag, Magda och Martyna till Meddo och solade lite. Solariet vi använde (det billigaste för de matchar vår ekonomi bäst^^) var överdrivet fungerande, den färg jag brukar Näästan få efter 20 minuter på meddo vid ica, fick jag på ungefär 12 min på meddo nära Örtboden :P och stekvarm vart den, kunde inte vila händerna på grejen man låg på ens xD Så illa brukar de ju inte va annars..eller? :o inte vad jag vet xD

Nu är jag hemma och måste städa toaletten, jippi, mamma var smart nog att lägga toaringen i blöt i badkaret så att när jag kom hem för att duscha skulle bli tvungen att göra rent skiten och sätta tillbaks den på toastolen för att jag sen ska kunna duscha xD Smart den där...


Sen ja, försökt att ringa o väcka Roman nu :P men han vaknar inte xD Så han får sova lite till tycker jag =D jag dricker mitt te och förbereder mitt mentala psyke innan jag ska ta mig an toaletten.

Hej hej

Av Mia - 10 april 2008 18:03

God daaamn :D Denna dagen kan nästan inte bli bättre! Fått nästan hela studentpaketet! Bara hoodin som saknas nu :p sen, vart me på gympan, Magda, Mar och jag märkte direkt att vi hade en jävla massa energi som vi va tvugna att få ut:P hahah, ah, Mar har ju iaf ett skrapsår på knäet :p mohahah :p kommer ha en feting träningsvärk imorgon... nej snackar mer sen ska laga mat, steka pankakor eftersom att man är så jävla kung på det ;) puss påre


20:56

Jack & Jill went up the hill to get some marijuana

Jack got high, undid his fly and said "dyu wanna?"

Jill said yes and dropped her dress

and then they had some fun.

But silly Jill, forgot her pill

and now they have a son.


Plugg o plugg :( uscha.. Vill hyra en mysig film med Roman och käka chips & dipp samt en stor stor påsa med godis :p

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se