What a Twist

Alla inlägg under april 2008

Av Mia - 10 april 2008 00:19

We are the lazy... Generation

Blev precis klar med denna :) Så nu ska jag sova:P och drömma om när mar och mickan stöttar mig inför idoljuryn ^^ mohaha

..Not

Ciao ciao

ANNONS
Av Mia - 9 april 2008 09:01

Hej :D (gomorron) Jag är vrål hungrig men måste hålla mig ;p...Nej Kärringgrillen kommer först! Sen när denna bruuna bajsklick kommit hem då ska hon äta, Mkt :P Snart praktik, får allt mer ångest! Kom på att jag måste skriva o höra hur de blir med mat...haha och framförallt! Väckarklocka? Finns det där?? För jag hittar den inte på min stenåldersmobil! ): Ska förresten ev. köpa en ny mobil nästa gång jag får pengar :D wii wii

Stackars Jazz, grannenshund, den sitter och ylar så man hör den ända hit :/ Måste känna sig ensam!

Jag vill ha en Rottweiler (tror jag de stavas?) Som ska heta Vilma :D bara så..


Puss o sånt10:56 Nu har jag solat till mig lite!


16:54 Och nu är jag hemma från plugget :D Mjii

 Ska käka lasagne snart! dreglar redan nu bara av tanken! hihi


Dagens humör: Mycket högre än glocalnet :D

Dagens borde: En hel del :p

Dagens frisyr: lockigt, uppsatt i spännen och ett diadem :p

Dagens klädsel: Jeans, svart tröja och boots :P Självklart underkläder ^^

Dagens planer: Glo film med Martna, plugga och äta lasagne :D

Dagens vill ha: *** hahah...Nej men..sommarn ! eller ja, Varmt och solsken

Dagens längtan: Balen :D

Dagens beroende: Min älsklings burk :D den som tillfredställer mig i min ensamhet mohaha

Dagens tråkigaste: PLuugg :O Uääää

Dagens personer: Roman, Martyna, Magda än så länge ;)


Dagens irritation: Alla skäggfittor som finns där ute (just idag: Lärare)

Dagens kommentar: "Jag kan inte göra mycket med min tunga" Sagt av mig, Var inte menat att låta så som det lät :P

Dagens låt: Beyonce ft. Jay-Z - 03 Bonnie & Clyde

Dagens vän: Martyna, hon sa att jag fick pussa hennes svettiga armhåla:) Den är säkert hårig också :P

Dagens onyttiga: Godis :D Mums!

Dagens dryck: Vatten, Juice, vitamindryck och Te

Dagens middag: Lasaaagne :D

Dagens bästa: Haha, ingen Svenska lektion utan att Hitler blir irriterad/stressad/sur :P Fast visserligen blir jag oftast sur tack vare henne >.< men ändå :D

Dagens sämsta: Förkylning på G  ? :O

Dagens babe: Haha... JAG!

Dagens Hunk: Roman ;)


ANNONS
Av Mia - 8 april 2008 19:22

Hoppas det är mkt folk ute till helgen för då ska vi ut! JAjjemen ;D då ska vi va glada och fulla ja :p


DRINK IT UP BABY! (drink it up baby)
TILL YOU FALL OUT! (till you fall out)
COME ON, BUST SOME WINE BABY! (bust some wine)
LET ME POUR IT IN YOUR MOUTH! (in your mouth)
NOW ALL YOU KOOL-AID DRINKERS! (Kool-Aid drinkers)
WHO DON'T LIKE TO GET DRUUUUNK! (like to get drunk)
NEXT TIME I COME TO YOUR PARTY (come to your party)
I'M GONNA SPIKE YOUR PUUUNCH! (spike yo punch)
I ALWAYS GET PULLED OVER (get pulled over)
AND HAVE TO WALK A STRAIGHT LINE (a straight line)
I ALWAYS GET THE TICKETS! (get the tickets)
BUT THE WINE STAYS MINE! (wine stays mine)
DRINK IT UP BABY! (drink it up baby)
GULP IT ON DOWN! (gulp it on down)
COME ON, COME ON, SUCK IT UP BABY! (suck it up baby)
SIP IT AND PASS IT AROUND! (pass it around)
NOW THE BOYS IN THE HOOD! (boys in the hood)
SOMETIMES GET HIGH! (sometimes get high)
BUT I JUST DRINK 8-BALLLLLLS! (just drink 8-ball)
BECAUSE IT'S CHEAPER TO BUY! (cheaper to buy)
SO IT'S TIME TO GO HOME! (time to go home)
BEFORE THE POLICE COME! (the police come)
CAUSE IF I GO TO JAIL, Y'ALL! (go to jail)
I CAN'T DRINK NO MORE RUM! (drink no more rum)
DRINK IT UP BABY! (drink it up baby)
GULP IT ON DOWN! (gulp it on down)
COME ON, COME ON, SUCK IT UP BABY! (suck it up baby)
SIP IT AND PASS IT AROUND! (pass it around)


Nej jag är glad idag! :D Fixade matte provet så nu har jag klarat av hela matte A kursen + geometri delen av matte B, bara nationella kvar nu då. vecka 17 på tisdag kl 13.00....Fan hoppas jag inte jobbar då! :o eller hoppas och hoppas, kan ju alltid ändra till för provet :p Peeengar jag gillar!


Hum, ska nog egentligen göra ett hemprov i Nk...Orkar inte:( blää

FÖRRESTEN :D jag har fixat den finaste balväskan ;) sug på den :) nej men är jätte nöjd med den! gräddvit, fållad/väckad eller va de nu heter >.<, och med en blomma i ena hörnet :)


PS. Kan ju passa på att rekomendera att de som har tid kommer o kikar på balen för alla studenter här i hstad söndagen 25 Maj och söndagen efter det ;) Mkt fina människor kommer i väldigt fina klänningar och smokings, kommer då såklart att anlända i otroligt fina bilar eller vad de nu blir :P Folk är ju påhittiga ;D Ds!Av Mia - 7 april 2008 19:44

OJA :D Nu äääre morotskaka som gäller :D:D Jag är så jävla kung på de där ;) mohaha :P måste säga det:P Så nöjd jag blev :D


Sitter och pluggar matte just nu, har ju fan prov imorrn :S herreguuud va kefft! Geometri, Matte B...haha, suger suger e vad jag gör på sånt där...fast trodde att det skulle vara total kört, vilket det inte var:P inte helt och hållet iaf;) Var över en sväng hos magda och martyna idag efter första lektionen (Blev inte nå fler efter det:P) Jaadu...där satt vi lite grann framför Tvn och glodde...med uppslagna matteböcker i knäna, inte för att vi ens tittade på dom men de såg bra ut liksm :P doh

sen blev de köket, där vi satt o drack te och käkade lite gojs med deras mamma som sen skulle back till jobbet! Sen...ohja, fick jag se bilderna från egypten! Verkade så otroligt nice! Vill hänga med nästa gång, eller rättare sagt; Jag SKA med nästa gång om jag så måste gå på gatan! Efter det fick jag se min vattenpipa (shiska eller vafan de nu heter på egyptiska), var ju såklart tvugna att inviga den också ;) Smakade himmelrike, sommar och skumtomtar....haha nej egentligen äpple och lite lakrits :p

Fick även en handgjord gullig fotlänk i silver med en massa bling bling på, sweet :) var helt faschinerad av den :P haha allt krimskrams på den som blingade fint ;p hmmm...efter det,,jaa, spelade lite Wiii....Gick åt helvete för mig :P tills vi testade att spela golf, då ägde jag :D inte mkt men jag vann :D mohaha! Nästan så att jag blev sugen på att bli en såndär golfare som hänger på banorna ute vid tylösand på somrarna :p men det får nog stanna som en tanke faktiskt... xD Sen åt vi lite pannpizza som Mar stack och köpte på konsum :p skulle egetnligen blitt en pizza på Pärlan men, restaurangen öppnade inte förens vid fyra tiden :s fattar inte själva stället öppnar kl två, men inte köket?! låter helt onödigt enligt mig. pff


Stack över till mig, där vi pluggade, snackade och bakade morotskaka som jag ska äta lite av nu :D Lovade roman att lägga undan en bit till han så han ska få smaka på det heliga ;) haha! :)


Ska nog plugga vidare på matten så man kan få klämm på skiten nån gång, och såklart, morotskaka! jami jami ;d

Av Mia - 7 april 2008 10:38

Har sån hosta så det är sorgligt :P Igår hjälpte jag Roman och hans brorsa att göra i ordning ett hus som ska säljas, fick bränna en heldel skit och röken var fan överallt, så en hälsosamdag i naturen vet jag inte om det var :p Fint hus i varje fall :p

Skulle gått ut i lördes efter att vi var på bio (såg 10'000 b.c) men eftersom vi skulle upp runt 7 tiden på morgonen dagen efter så blev det inte av :( FAN ! Jag var trött, men jag hade ändå velat gått ut då :( Denna helgen som kommer nu ska jag ut, träffa kompisar som det känns som evigheter sen man såg dem sist! :/ Åt glass i lördes också :P Magnum glass :D


Nu ska jag köpa morötter på konsum så jag kan baka en kaka :D

:D

Av Mia - 4 april 2008 12:34


Are you ready kids?
I said are you ready?
who lives in a pineapple under the sea
Spongebob SquarePants
Absorbent and yellow and porous is he
Spongebob Squarepants
If nautical nonsence be something you wish
Spongebob Squarepants
Then drop on the deck and flop like a fish
Spongebob Squarepants

Spongebob squarepants
Spongebob squarepants
Spongebob squarepants
Spongebob squarepants!


19:42  Snart ska jag få träffa Rööman igen :p Innandess ska jag städa >.< Va på Ica Maxi ute i flygstaden idag! klackade om två par skor (mina älsklingsskor:P) och sen handlade jag lite mat :P var väldigt väldigt trevligt hehehe :p

Älskar att handla xD


Nej ska dra mig nu! Trevlig helg skitungar!

Av Mia - 4 april 2008 12:18

Jadu, idag äre fan fredag! ska skicka projektarbetet via urkund till lärarn, hade fan glömt bort de:p, sen ska ja väl städa...storstäda eftersom Roman kommer idag :) Twinsen o Mange kommer hem inatt med, hoppas dom har haft det kul med Ahmed...undrar ifall Magda och Mange sålde Mar för 1000 kameler, eller vare 500 ? aja,,,märker ifall de börjar byggas en jävla laggård för kameler här snart, hade vart nått nytt iaf:P spännande:P haha

Ikväll ska jag kanske med Petra till nån klasskompis till henne, Johanna och Danne ska visst komma också :) va ju ett tag sen man såg dom! Får se ifall jag hinner och orkar, hann bara sova tre timmar inatt :p

Mycket som ska hända idag känns det som! sova låter som ett måste!


FÖRRESTEN, hade ju varit trevligt ifall de besökare som faktiskt läser min blogg kunde lämna en kommentar eller så, är himla dåligt me sånt här har jag märkt:P Skärpning på er! och Ifall nån som jag känner också har en blogg, tell me så kan vi bli vänner:D haha *mobb*


Ska nog sova nu :p hade vart kul o göra nått ikväll utan att oroa sig för att kollapsa när som :p Ska drömma porriga drömmar om er så ni behöver inte oroa er ;)


He was Sunshine, I fell over

I need oxygen.

Av Mia - 3 april 2008 18:00

Jag har bestämt mig! Jag ska arbeta utomlands :) Antingen nere vid Medelhavet eller i Nya Zeeland! Jag är så taggad så de skriker om de ;) Men...ja det kommer nog ske om drygt 1½ år eller så :p så ni får behålla mig lite till iaf ;) Men sen har tanken slagit mig, när jag är på Roatan nästa vinter så kanske jag ska försöka hitta mig ett jobb där :) Om jag inte minns fel så äger en av de vi ska besöka ett hotell! verkligen inte fel :P HAHA, fula tanken slog mig precis! alla vi som ska åka (dvs jag, Roman och resten av min familj) kanske flyttar dit? ojoj....Nej, det är bara jag och mammis drömmar :p...men vem vet?..egentligen :p Om du som läser detta är en av mina polare, så kan du ju kanske hälsa på :P mohaha! Nej, ett liv utan mina vänner, är verkligen inget liv alls.


Idag har verkligen varit S-o-Ft-ish! lämnat in projektarbetet som blev på runt 70 sidor haha B-) och även religionsarbetet, som jag inte ens trodde att jag skulle hinna göra tills idag! Jag känner mig grymt stolt, den känslan kommer inte att förändras!

Bara sådär mitt i allt, jag är sugen på att dansa loss på club moon nu :o hmm ;p

I alla fall...Sen så var hela min klass hos arbetsförmedlingen, det var där jag blev inspirerad som fan till att arbeta utomlands! Förrestn, Norge verkar lockande också :p haha


Mamma tyckte att jag borde bli lärare >.<... Bara för att jag hade värsta långa predikan om hur lärare borde vara och inte vara, var helt uppe i varv och så kommer hon med en sån kommentar... verkligen slog tillbaks mig till marken igen:p Fast, svarade att ända anledningen till att jag ens skulle bli det, skulle isf vara för att kunna preppa på ungjävlarna med en helvetes massa prov, läxor, redovisningar och inlämningar! Har jag fått lida ska fanimej dom också lida! BIG TIME :D:D


Imorgon är det Fredag! Vet inte riktigt hur dagen kommer att se ut... förresten så kommer jag inte riktigt ihåg när Magda och Martyna kommer hem, fett illa eftersom jag saknar dom och är deras bästa kompis, haha, då borde man ju ha koll på det:P hmm....sen så vet jag inte ifall Roman kommer hit, hörde att det snackades om lite bio då kanske? :P *YES, glädjehopp* C:

Nej...detta ska vara ett kort inlägg :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se