What a Twist

Alla inlägg under april 2008

Av Mia - 2 april 2008 19:51

Roatan:)

ANNONS
Av Mia - 2 april 2008 10:57

det regnar ute...eller är åtminstonde uppehåll just nu, fan! jag ville ju ha min vårjacka :( får nog bli min svarta kappa ändå...så ruggigt kallt ute att jag nästan vill torvla mig upp tillbaks till mitt rum, lyssna på all världens musik, dricka en stor kopp te och sen...Sen SoVa!!!!


Jag vet inte vad ja vill göra ärligt...med något just nu, jag är så full i tankar, om studenten, om jobb efter studenten, om klänningen (lol) och jaa...faktiskt det allra mesta! detta ser ut att bli en av sådana dagar...jipii... kan inte jag få vinna lite pengar..på typ trisslotter för jag suger på poker:P...då skulle jag försvinna härifrån direkt :) poff, borta! vart? Would never say ;) Ska nog inom mitt sommarjobb idag o höra om de behöver lite extra knäck på typ helger o sånt! Hade varit schysst me lite pengar :) Jag vill komma fram till nått!!! BLÄÄÄ...jag vet ju inte ens till vad?! Jag är då en total virrig människa asså :p vill ha ett svar på en fråga som jag inte ens kommit på än >.<...

Men...ska jag köpa klänningen? Jag måste egentligen spara pengarna :/ Den klänningen kommer inte tillbaka :/ och det är bara början av April! ska jag skita i det?...ska nog åka in till stan strax o kolla lite snabbt på  den, hoppar nog Svenskan idag...orkar inte göra henne sur, är säkert någon annan i klassen som gör det:P det är min klass bäst på :D faktiskt, att göra Adolf Hitler sur :P haha...men det krävs ju inte så mkt för det egentligen ^^


All Världens problem verkar hänga i luften nu asså, ser förjävligt shittigt ut där ute :p vill inte gå ut:(

Rise Up spelar dom på Mtv just nu! :D Wii, bra låt! Sommar låt! vill hoppa hopprep:P hahaha faktiskt!


Nej frulle-dull nu..så, ät bajs! Speciellt Magda och Martyna för ni är i Egypten och jag saknar er!


17:22

Nu är jag hemma pyyysen ;) tjao!

Bestämt mig för att skita i att köpa klänningen och inte kolla i en klädaffär förens den sista April som tidigast! Absolut INTE! farligt är det:p Jag måste lära mig att spara:( Roman ska få tillbaks sina pengar sen :) känns skönt :)

Appropå det, jag är hungrig! :d


Har gjort klart projektarbetet nu! ÄNTLIGEN! eller ja,,,ska bara sätta ihop det...har bara innehållsförteckning och en framsida kvar att göra :p

skönt skönt skönt

tihi :p

Såå...Internationella Relationer och Religions arbeten kvar då... abooo

längtar till praktiken nu! Jävlar! är ju snart! två veckor bara! :o hohoANNONS
Av Mia - 1 april 2008 16:41

IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jag vet :D:D:D:D Mia glad! Så härligt ute :D fast fan va kallt d va i morse :o Drog på mig vinterjackan för att ta mig till Sture och när ja väl slutat plugget så äre solsken och varmt >.<...ska nog dra på mig vårjackan imorn :P börjar ju ändå tjugo över ett ;) hahah suckers! :D lyckades få petra till att köpa en tröja som var så jävla snygg! (vi har lite olika smaker när det gäller kläder) så den tycker jag att hon ska ha på sig när hon träffar Mr X imorrn :P Eller nej, jag Insisterar!


Är så sugen på att gå på bio! jätte sugen! :d Hade varit väldigt trevligt;)

10'000 b.c verkar så himla fräsh! daaamn!


OBS!

Det var ett kvinnligt sätt att säga, BJUD MIG PÅ BIO!!...Så om Roman läser det här..ja..du vet ;) hihi


Till helgen ska jag faktiskt få jobba lite :D ska bli kul att kanske få sig lite cash :p Ska hjälpa till att fixa i ordning ett super gulligt sommarhus! ser ut att passa in i Astrid Lindgrens sagor typ....ungefär sådär :P


Ska nog plugga nu... Urrk...Blää... Skäggfitta...20:04

Jag somnade, totalt slocknade helt, efter att jag skrev att jag skulle plugga.. haha, vaknade en timma efter av att jag hörde röster och skrammel ifrån nedervåningen. Vilka kunde det va? fattade nada först, sen insåg jag att juste, kan ju bara va morsan o farsan liksom:) somnar om, och vaknar av att mamma säger påväg upp för trappan "Undrar ifall Mia är hemma? kanske ska ringa henne och säga att maten är på G, eller hon kanske sover? Nämen! hon sover!" och så har hon torvlat ner sig i min säng också :p och där låg hon och berättade hur hennes dag hade vart (De hade fått pröva på pepparspray, hon sa att hon har fullt förtroende till pepparspray. Det brann i ögonen, tårarna sprutade, hon var tvungen att anstränga hela ansiktet för att ens kunna kisa med ögonen, såg rätt kul ut enligt mig:P, och så skulle det klara av att ta hand om en skottskada, avväpna en person med kniv, kunna knäa och boxas Med pepparspray i ögonen!) Som sagt, superkvinna är vad hon är:P  Undrar ifall hon blir iväg skickad på utlands tjänst..? Tur iaf att hon har fått ledigt den veckan som jag tar studenten, så då lär hon inte missa den iaf! Är otroligt glad för det, först var det osäkert ifall hon skulle kunna vara med på den :/ men som sagt, things change :)

Just nu sjunger jag till Colbie Caillats låtar, Tied Up och Capri...är så söta :) Kärleks balader, så det skriker om de! haha men otroligt bra och sång-vänliga :D

Nej jag måste verkligen plugga nu :/ ska skriva min slutdiskussion på projektarbetet, loggbok och såklart...Svenska läxa...fast den funderar jag på att skita i. Ska nog köra med någon fattig tattar ursäkt som "jag trodde det var till nästa vecka!" så hon blir sur :P ingen svenska lektion utan att hitler ska bli sur inte! Lättroad man kan vara egentligen!


Ska kanske köpa en klänning imorgon, från Gina Tricot..Marin blå är den med vita krumelur figurer på...Fick låna lite pengar av Roman...Känner mig elak som frågade ens, om jag ska vara ärlig :/

Ritade en bild på den :) Kanske att jag lägger upp den...haha inte! våran scanner funkar ju inte >.< suckyyy

Var rätt länge sen jag målade grafitti kom jag på nu... oj. Ja, denna flickan har målat graff en gång i tiden :PPresentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se