What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

nämen tjena, vakna upp!

Av Mia - 27 maj 2008 17:13

haha ;p


Jag är SÅÅÅ hungrig!! så jävla ont i magen pga de :( buhu

mina tår mår lite bättre idag...inte lika stora som igår iaf:p men ont, ja helvete det gör dom. men.. ja, det går väll över?? nån gång :(

Provet i matte gick åt helvete, på en timma hade jag gjort klart 5 uppgifter....liksom hallå! Man fick inte använda miniräknare :(


Nej nu ska jag hämta pizzorna :D WII


22:53

Märkte att jag i stort sätt bara avslutade mitt tjat mitt i allt, hungern tog över :p

Så tänkter faktiskt fortsätta lite där jag slutade :P

Kände en rejäl press på mig också eftersom på den timmen där jag bara hunnit få klart 5 uppgifter (framsidan av en A4, var fyra st A4 med frågor på både fram och baksida^^) så hade twinsen hunnit klart.. Magda skulle med tåget kl 2...jag hade lovat att visa henne vilken vagn som man kan sitta i där ingen plats är bokad också...så ja pressen fanns där :p  Kom överens med lärarn att jag ska göra om det på torsdag ist! 08:10 ^^ haha...får se om de kommer att gå bättre då :p


Nej skit samma, pizzan va sådär...skulle nog hållt mig till kebabpizza special som ja brukar göra... eller inbakad tonfisk pizza! MM så gott:D Men Hawaii, de funkade...va gott me ananas haha. men ah....va jävulskt hungrig! ^^

Ringde Hotel Amadeus också! Snackade med min arbetsgivare...de har fortfarande inte kommit fram till vem som ska va ledig när  i sommar xD haha, skärpning nu ;) Nej men han sa att de va lugnt att jag jobbar hos TT-Line de 3 veckorna som jag ska! han tyckte att man skulle tänka på min framtid också, är ju helt jävla dött här i hstad på vintern så något jobb hos Amadeus kan man ju glömma liksom :P Va omtänksamt ^^ (PEEENGAAAAAAAAAAAAAAR) :D:D:D:D haha

Ska iaf dit på torsda också :) se ifall man kan få i ordnng på ett schema eller så :)

Min lilla mini granne Jill kom över innan med Martyna också... tagit en massa cp bilder på oss...funderar på att lägga upp några av dom ;) haha! Bara för få vara lite Skadeglad:D:D Mohahah! *Evil*


Satte på nya naglar på mina fingrar idag eftersom några försvann i söndes/måndes :P whehee....så nu e ja fiiiin igen :D


Ska nog sova snart tror ja :) ska bara äta upp min chokladkaka som jag bakade i helgen! :) mums!


Mina tår mår lite lite bättre nu =D


E lite nere dock.. tycker det är  synd att lite folk som jag hade bjudit till min student inte kunde komma, men förstår anledningarna helt o hållet :) men bara för det ska jag ha en liten efter-student-fest lite senare in på sommaren på stugan! :D Vill så gärna träffa alla som inte kan komma också !

So it's decided then ;)


Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig, ska bli skönt att vila fötterna lite! och resten av kroppen! Har sån jävla träningsverk efter balen :D haha! Från kl ett dansade jag/vi nästan non-stop tills halv sex- sex när efterfesten slutade! xD Me like :D


You see it wasn't just a fantasy 

'Cause Music is my life and I cherish it like family,

So now I'm chasing dreams, facing obstacles,

Racing agains the clock like it was impossible.


Somebody's watching over me like an guardian angel,

I'm on the outside watching my life untangle,

Watching my life climb to new hights,

Still waiting for the day I see my name in lights.

 
ANNONS
 
Viktoria

Viktoria

27 maj 2008 22:45

Haha ja så söt :) Det såg så roligt ut med tanke på att han/hon hoppade ut från baksätet :P

http://viktoriias.blogg.se

 
Ingen bild

JILL

28 maj 2008 21:42

lägg ut den bilden på martyna när hon ser helt drogad ut :)

 
Ingen bild

Mia

29 maj 2008 20:58

Haha Jill, då lär jag bli mördad :P Men ifs, det hon inte vet...lider hon inte av :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se