What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Haha!!

Av Mia - 28 maj 2008 12:41

Kom på det nu i efterhand... Skulle slängt in "Dagens kommentar" från balen! hahah...Herregud:D Therese sa de bästa när vi satt vid sex tiden på morgonen ute på skolgården o käkade frukost: "Jag vill INTE ha frukost! jag vill ha Jägermeister!" Så himla allvarligt sagt också, samtidigt som det ända jag kan tänka på är frallorna jag trycker i mig xD

Hade förresten tappat rösten vid den tiden...lät som en lama i målbrottet :S haha...Men efter att jag fick mig lite sömn när jag kommit hem så lät jag lite mer normal :p


Idag har jag solat :D Käkat gröt utan mjölk vilket var förjävla groteskt! USCH!! Tänkte att jag skulle gjort mig pankakor med glass o sylt...men ja, ingen mjölk och inge ägg :( Ska nog ringa martyna o fråga om hon vill ta en promenad i det fina vädret :D to da Konsum!


Vill måla om mitt rum innan studenten, men tror inte att jag hinner :/ Sticker till Trelleborg för o jobba på Fredag, idag klockan fyra så kommer therese o hämtar mig och Mar, sen bär det av till Ängelholm! Marie, vår lärare, ska ha en liten mini middag hos sig som avslutning :D Ska bli mysigt!

Imorrn ska jag göra prov, sen till Peter på Amadeus och förhoppningsvis få mitt schema! förhoppningsvis... :DSka ju få jobba där också, så nu har jag två jobb! Wii :D ... ska bli en bra sommar :) Jag & Roman ska kanske till Skara Sommarland med Magda & Mange! och massa sånt :DBlev däremot inget Polen:( får ta det nån annan gång! Kanske kan lägga de pengarna på nån tatuering eller  körkort? :) Ähh...vi märker!

Nu är jag hungrig igen! :( miip miip


Chillnani.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se