What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Clap on Clap off!

Av Mia - 29 maj 2008 19:04

Hoho jaja :D


Har precis glott klart på tv o käkat pankakor (idag igen)..o ärtsoppa :P ärtsoppan...hmm...har faktiskt börjat lära mig att äta det nu :P Faktiskt!

Idag, har jag gjort matteprovet! Kändes iaf bra! Gjorde de på mindre än en timma! Istället för som sist gång, 5 frågor på mer än en timma :P haha....och ja...kädnes som om ja fixa de! ;) Annars tycker jag faktiskt att Björnen till lärare borde tycka synd om mig för jag är så hopplös i matte att han sätter godkänt ändå :P haha... Jag förtjänar faktiskt de...för jag försöker oftast att göra mitt bästa ^^

 Sen vare iaf "Sture på Stan!" Jipppiiiiiie! GUD VA KUL!!! detta har jag såklart längtat tills hela året vah:P

hahahaha....kunde itne va mer ironisk just nu...Vafan asså, jag & Mar kom dit vid nio halv tio tiden, var först av alla....bänkade oss utanför McDonken...sen kommer de lite mer folk från klassen bl.a Sandra :) hyum....Ah...Min klass uppgift var då att ta Närvaron på ALLA från min skola...kiss my asSS asså.  Iaf när vi äntligen fått vårt fucking tält så ja...i början vare ju folk där, men såklart en efter en börjar alla trippa iväg! Så kvar är Jag, Mar, Sandra, Therese(Som inte ens skulle va där förens imorrn...snällt av dig!:P) och en till...Asså...Vare bara jag eller kändes de som om vi i stort satt var där hela jävla tiden?  Bara vi!? De andra kom ju lite då och då..kollade läget, okej visst vid lunch tid kunde vi gå iväg o käka....men efter det, asså...ja...jag blev bara riktigt irriterad! Seriöst. Alltid så! Alla bara stack iväg liksom. kändes lite som om de tänkte "jameh, dom sitter ju där, soft då kan vi pysa!" eller nått i den stilen...i slutändan vare inte alls många kvar (jag, Mar och sandra) en till kom o hjälote till me o fixa ihop allt o bära tillbaks tältet o all annan skit. Till o me lärarna hade stuckit? Mmm...och lärarna tycker oftast att vi är dom som inte tar ansvar medans vi oftast, eller rättare sagt nästan hela tiden, har fått stanna kvar medans resten stuckit. Blir liksom lite trött på'ett... Iaf, hängde där till kl fem på eftermiddan eftersom dels, ingen kunde byta av oss och för att man blitt tillsagt att man inte fått gå tidigare.


Ska iaf ta ett lååååååååååååååååångt bad nu :D Hade glömt bort att jag börjat tappa upp vatten i badkaret så nu äre mkt skum o mkt vatten ;) mysigt mysigt :D


Imorrn bär det av till arbetet... Ses la på sönda eller nå...!

Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se