What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Prosit!

Av Mia - 30 maj 2008 10:25

Fan...höll på att nysa!


borde egentligen packa! Om 45 min ska jag va på vårdcentralen och fixa ett hälsointyg, sen bär det av till stan där jag ska hämta upp lite grejer till Magda hos hennes syrra Martyna som står vid McDonken för o ta närvaro på alla små emos på vår skola :P haha (Skb) där ska hon stå till senast 6 på eftermiddan! :D (skadeglad) :D hihi Hmm efter det ska jag vidare till Cubus för o köpa en t-shirt jag lagt undan! Jätte söt ären :D små glasstrutar på den och så står det undertill "yum yum" haha... undrar va de kan va för budskap med de liksom:P Nej men den va faktiskt förjävla söt och har mysiga sommarfärger! Man blir liksom glad av att titta på den :D Lol, eller va man säger. Sen sticker jag till tågstationen! och vidare till Landskrona, där jag snabbt ska lämna av rakapparaten till Romi som glömt den hos mig,  och självklart ska jag ha en puss för det! :D Sen vidare till Malmö där jag byter till Buss mot Trelleborg...där jag nästan direkt ska börja jobba :/ Suck... ^^ MEn ska bli kul o träffa alla igen!


Drömde en hemsk dröm i natt, påminde mig lite om förra sommarn och en viss händelse. Tänker inte gå in djupare på det där, men baby... Jag älskar dig! Ingen, verkligen ingen annan kan mäta sig med dig! :)

U make my but tingle ^^ hehe


Hade så trevlans, så ses vi i nangiala ;)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se