What a Twist

Alla inlägg under maj 2008

Av Mia - 13 maj 2008 14:57

hahah jag tror jag kissar på mig!

Denna videon är min humor till 110%! :D haha

Att den ena Masken som är med är formad som ett kuk-huvud gör saken så mycket bättre också :D haha


http://pown.alluc.org/wiipown.php?uid=21  !!! :D:D:D:D


ANNONS
Av Mia - 13 maj 2008 11:02

Ska bara sminka mig nu innan jag kilar till bussen mot stan :D och skolan. Men ska kika på balskor nu! Och kanske väskor? :) whehe. Nej balskor behöver jag verkligen! Börjar ju dra ihop sig rätt rejält nu! 25/5 - bal ute vid hotell tylösand ;) I'll be there!


- du ger mig bra vibrationer! (Med Kicki Danielsson)


Nya favorit låten :P Mycket svängig låt! Den ska det dansas mkt till! haha

ANNONS
Av Mia - 12 maj 2008 21:13

wo-ho

salty lips that lies 

let them talk

let them fantasise


I alla fall! Har gått och kärat ner mig i svinet på bilden i förra inlägget :D Så Otrologt Jävla Underbart Gullig !!


haha...sitter och sjunger till Sahara Hotnights - visit to Vienna & Salty Lips :) Är även överdrivet hungrig så funderar på att baka kladdkaka :)

(efter som att jag gör de så jävla bra!)


Planer för imorrn:

Till skolan...:/...ska skriva ut lite grejs, bl.a bild på hur jag vill ha håret på balen! sen vidare till frisören för att ge henne just den bilden så hon vet hur hon ska göra :P Kanske lämna pengar till henne i förskott o sånt :)

Sen, om vädret vill ska jag kanske åka hojj med Danne :D Ska bli skit kul!

Sen ska jag nog va me martyna och petra också :)...kommer nog gå på toa några gånger under dagen också, och äta...ja det kommer jag garanterat att göra det med! ^^


Ska förresten äta nu! haha....låter som om jag käkar hela jävla tiden^^, fast det gör jag också ifs :P


Av Mia - 12 maj 2008 12:43

Tack älskling för att du väckte mig runt halv sju tiden imorse.... :P

Tack petra för att du väckte mig för andra gången runt elva i morse också ^^

mohahaa

Mina mänskliga väckarklockor that iiis! :D:D:D


Nej, ska sola idag igen, fast ska ha en handduk över hövvet! haha hela min näsa är sönderbränd, eller på högra sidan iaf :P och högra sidan av pannan också för den delen ^^ Jag är så sugen på brännboll eller fotboll vid havet nu :D men...alla pluggar eller jobbar :/ förutom Mar då:P och Magda...som är på våran praktik plats, ska dit på torsdag o byta av henne ...uääääääää

Mycket dricka att släpa hem denna gången också...Minst en rom flaska till, ngåra vinflaskor, två malibu flaskor, kahlua, och MINST ett flak cider :D Kan nån komma o hämta mig på södnag? :P haha

Funderar på att gå på toa lite granns också, kan ju va en bra idé?min nya sommarlook ;) har blivit lovad müsli och att bli kliad på ryggen tack vare den! :D

Av Mia - 11 maj 2008 11:59

Ska snart hoppe in i badrummet o fixa till sig lite för att sen sticka ner till handikappsbadet :Dwiho..

Ja..igår ja... haha, vad ska jag säga?? :P Skulle egentligen blitt grillfest nere vid kattegatsskolan, hände inte eftersom utav 30 pers (tror jag) så hade de tydligen ba kommit 9 st, så de stack in till stan, skulle först till krogen och sen vidare till Moon. Då vare bara att glömma tanken :p inge cash för sånt i min plånbok  :(

Så jag, Martyna och Petra stannade kvar hos petra o drack gott o sjöng som de fulingar vi e :D sen gick vi hem, och ja..som ni märkte på de tidigare inlägget så hamlade jag här vid datorn som jag hade glömt att stänga av ^^.

ne nu vart badrummet ledigt :d

toodels!

Av Mia - 10 maj 2008 23:17

så nu sitter jag här....ehlt jävla onykter... vetifan varför.

Just nu e jag ändå bara frustreraad som fan. Över Allt! över minsta lilla sak, finns ingen mjölk hemma t.ex eller att inte ha cahs så man kunde hängt på in till stan eller nått. Visserligen har dagen varit kanon toppen! Riktigt härlig. vart ute o sprungit me morsan idaf, sen solat vid petras pool me flickorna, sen supit och käkat gott så ja...nu sitter jag här; onykter.

FÖR FAN EINAR!!!!


fyfan va fjortis...jag sitter o skriver på halv-fyllan. för dyngrak, nefan de eja då inte! jag kan ju skriva i sort sett riktiga meninger. ööö


jag har chips o mumsa på. Once u pop, u cant stop.


Fuck-arsle...har helvetes mens....måste fixa me sånt äckelskit innan jag kan sova också.... OOO sminket också, och gaddarna...va omständigt :( Borde ha blivit född som en kille. undrar hur de skulle varit? haha. suprise suprise


the banana king... vilken grej asså


vad ville jag me de här blogginlägget da? ingen som fucking aning, i alla fulla fall så äre en ny dag imorrn och förhoppningsvis har jag inte vaknat på fel sida då, vid ungefär 9 tiden på morronen.


Snart sutdenet :) 5:e juni smällere! :)

innandess: Balen 25:e maj :)

efter det: 12:e December -> Roatan :)


Kan ju nämna att efter mkt omplanerande o skit så vart de käk på the fox & anchor igår sen drog vi tjejor vidare till Bulls uteservering, där kom det endel gamla kompisar man inte sett på hur länge som helst, riktigt kul va det! Efter det kom man in på Själva bulls också :D ska nog kika på mingelbilderna...kom ju med där...om jag minns rätt:P hahah blev ju endel för mig igå också....

Av Mia - 9 maj 2008 12:10

sitter egentligen o solar, men va tvungen o springa in efter värktablett....så nu va de dags igen :/ *suck* lingon vecka nu då! jippi... haha äää what ever

E lite halv frustrerad också, mamma har tagit med Alla solskyddsflaskor till jobbet...wtf liksom??! kunde lämnat en till mig :( så jag får nöja mig med att smörja in armar o bröst o ansikte med ett solstift som egentligen är till för näsan o sånt litet :p vojne mig

nej... ska nog skriva mer sen för nu ska jag ut o stekas ;) pusspuss dåh!

Av Mia - 8 maj 2008 15:38

NU har jag vart riktigt riktigt duktig ska ni veta! Jag har nämligen vart ute o sprungit! vet inte hur länge för kollade aldrig på klockan när jag och martyna stack iväg på en runda :p...som för den delen var förjävla jobbig:p fick håll efter några meter bara...fast det släppte visserligen :p men min kassa kondis va där hela tiden :p ska bli ändring på den kondisen ;) ska cykla lite senare, springa imorn igen osv :D... Kanske att de blir lite akrobater på petras studsmatta ikväll med:P Hahah....får se hur de går med de :p

nu är jag sugen på fil och lite skivade bananer i :D ooo så gott!

Nej...jag håller på att kollapsa... måste duscha av mig lite nu ^^ hej svejs!


So before we go anymore further,

let me put you up on this secret babe.

I got novelties so appeasing, feed my fetish please.

satisfie me babe.

Strum me like a guitar, blow out my amplifier

when you hear some feedback

keep going take it higher.


Dagens komplimang:

"Du e så kuk :D"

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se