What a Twist

Alla inlägg under maj 2008

Av Mia - 7 maj 2008 14:47

har bränt ena armen! eller ja...mer än den andre iaf :P ansiktet e också rött som en fucking kräfta! hahah...hoppas det går över till en brun färg sen vafan :p annars kommer tåren i ögat:p haha

har precis vart med sofie och admira, hängde med till deras skola:P Obs! bara till skolan, inte lektionerna ;9 satt på deras utegård i solen och hade vattenkrig med några andra där o rökade lite lite jah :p Nu är jag hemma igen! hos Romi :) tänkte städa lite eftersom nån av mina föräldrar kommer och hämtar mig lite senare mot kvällen...vill att de ska va fiint då :d har ont i huvet nu:( aboo

Är studentfest ikväll...ska inte gå...suger som perkele...har inte pengar till det :/ Som vanligt! hade faktiskt planerat klädsel till denna :( fan.

ska nog städa nu...och göra mig en pirog :p

hejdå :D

ANNONS
Av Mia - 7 maj 2008 09:37

sök på den på youtube :p hahaha, vet inte hur många gånger jag såg den igår innan jag visade Roman den, för att vi sen skulle se den mer än 1 gång tillsammans :p God DAAMN  så kasst jävla bra!


Snart ska jag träffa Sofie och Admira tror jag :p eller ah, om typ 1½ timma...haha, så nu har jag tvättat håret och kroppen min :D

Är förresten hungrig :p

appropå det! Igår fixade vi vääärldens goaste middag :D jag stekte köttet (karrébitar tror jag det heter?) och såsen...typ vanlig pasta sås :p medans Roman hjälpte till med pastan och salladen ;D mums! :D vart meningen att vi skulle druckit lite vin till det...men haha självklart glömmer vi bort det o tar juice ist :P

Fan...för en gångs skull vare faktiskt något jag hade tänkt skriva här... men nu har jag glömt det :(

aja...ska äta frukost nu :D


NU kom jag på det!! jag köpte lite grejer igår :D på centersyd! En jacka från New yorker och sen vart vi inne på en klipp o klistra affär.. hittade skit fräcka papper med olika designs på...och självklart köpte jag en guld och en silver penna till :P så nu ska jag göra lite roligt här va :D

ANNONS

-

Av Mia - 6 maj 2008 14:38

vart kommer denna känslan ifrån..?

Av Mia - 6 maj 2008 13:22

Den här veckan har vart mycket bättre än förra! åtminstonde när de gäller allt folk som jobbar där ;D haha gästerna....ja de kan ju verkligen gå o ta självmord nånstans, så jävla hysteriskt dumma i huvvet dom är!! :O ååå

sista natten som jag var i restaurangen, FAN va sur jag var på exakt allt och alla! kanske inte alla...men det var åtminstonde gästerna och just EN Speciell idiot som jobbar där. bara för att jag är praktikant ska jag ju bli helt jävla utnyttjad, men bara av henne, de andra gjorde inte det frågade till och med om de kunde använda mitt namn som exempel ifall de skulle ta upp just detta med facket, att praktikanter automatiskt blir svart arbetskraft. Fan jag borde fått jävla massa cash så som jag fick slita i restaurangen :o ÅÅ nej...sluta tänk på detta nu, jag har en god pirog framför mig...tänk på den ist...såååja! :D Ska trycka i mig denna nu och sen ska jag sola :D jippii!

har itne kunnat göra det på hela veckan. Det finns visserligen ett solarie på Båten, men den ligger på deck 1, under vattenytan...OFTA!!!

Skulle inte förvåna mig om jag går vilse där också >.<..hjälp mig..

Ska iaf ta med mig kameran nästa gång jag ska dit! (Om 1½ vecka hehe;) för fyfaan va fint det är där ute på havet :) specielt på morgonen, när man ska iväg och jobba på första frukosten vid sex tiden på morronen... herregud :)

tog med mig en skjorta därifrån förresten :P haha...tänkte ha den på nästa studentfest temat är olika jobb...så varför itne? ;) men, fick värsta uppenbarelsen inatt! hahaha fyfan va de lät skumt.. men i alla-fan fall! kom på idén att ifall man skulle haft en arbetsoverall på sig, som skulle sitta lite lagom löst och tajt på de perfektaste ställena,,,och klackskor till det ;D skiiit snyggt! väckte Roman (tror jag) och frågade om de hade sånna på hans jobb :P...fast de hade dom ju såklart inte :( så ska nog låna hans arbetsbyxor som e för små för han och sitter bra på mig :D och så kör vi på nått linne till detta :Dlite smuts i ansiktet och en trasa i byxfickan! ÅÅÅ Nu har jag fått hela skiten klart för mig :D JAAAAA ta mig

....

nu är min pirog slut så nu ska jag bege mig ner till solariet :D

hej hej!


14:21 blev inte mkt av solandet för man måste tydligen ha ett passerkort, eller va de nu heter :(

men i alla fall! Satt o snackade med lasse, kom fram till att besättningen på TT-Line hatar nästan halva jordens befolkning:P haha...och jag förstår varför:P här kommer förklaringen ^^

Svenskar e dryga...eller specielt sthlmare och de är allmänt tröga och ska sitta kvar i restaurangen hur jävla länge som helst, barn hatar dom jävligt mkt för dom e överallt och skriker som in i helvete, barnens morsor hatar dom ännu mer för de tar för givet att personalen är till för att passa deras barn så att mamma kan ragga lite i baren typ, Norskar e halvnakna idioter som bara snor deras kondomer så de kan pippa uppe i hyttarna, ryssar och polacker klär sig skit fult och de kan varken tyska engelska eller svenska så det är omöjligt att tala om för dem att shoppen stänger. finnar luktar äckligt.fransmän ÄR äckliga!

tyskar är allmänt segfattade...men de tycker mest om tyskar för de är lugnast och nöjer sig med de dom får typ :P 

hihi...det stämmer faktiskt :_P


 

Av Mia - 5 maj 2008 23:31

men jag orkar fan inte skriva nått idag:P tar det imorn, haha :9

slickelick på er!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se