What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

smaskens till sista slicken!

Av Mia - 9 juni 2008 11:02

Varför sitter jag alltid här och skriver när jag är hungrig ??! Varför??


Ska snart till stan iaf! Måste bara raka benen först, sen käka lite och ja...ringa vårdcentralen så jag kan ta min sista vaccinations spruta för livmoderhalscancer.... :( hua

Tog min första Twinrix spruta förra veckan btw! haha, va helt avslappnad hela tiden...ända tills vi satt inne i de där lilla rummet och hon tog fram nålarna (pappa skulle också vaccinera sig)...då börjar hjärtat slå snabbare, jag blir yr och måste sätta mig, får en såndär panik känsla av att bara vilja springa lååååångt åt helvete för o slippa nålfan :O

Pappa bara skrattar såklart haha...men sköterskan frågar bara om nån av oss hade fobi för nålar....och ja...det har ju jag då^^ så sa hon direkt, Lägg dig ner! ingen idé o sitta, kommer inte sluta bra ändå.

haha...men ja....hon trycker in nålen i armen på mig, vilket jag knappt märkte...och sprutar in vätskan...vilket jag inte heller knappt märkte. Men! Så säger hon: "OJ, vänta lite ska bara hämta en liten grej så jag kan ta ut nålen, den fastnade visst i din arm" xD hmmm...


Nej men tillbaks till idag! I stan ska jag även till 3 affären, ta ett litet snack med dom om min nya telefon som jag inte kan använda så mkt... sen till Hotell Amadeus för o få mitt schema (ÄNTLIGEN), va på tiden! och så ska jag ta mig till Capelli för o fråga om de har nått schampoo som är liite mildare för min hårbotten än de jag fick testa nu efter att jag färgat håret :O usch...och så ska jag passa på o köpa en hårinpackning från L'oreal, den är skit bra! Märker skillnaden direkt! :)

Petra ska även vaxa sig i stan så hon ska med :D haha...shit, ska hålla tummarna för henne fan :P


Sen, lite senare idag ska jag även ut o springa med Brorsan min :D

Någon kommer avlida...

Ska kanske sola och ner till stranden, beror på va vädret tycker...


FRUKOST nu för faaeen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se