What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

Rubrik saknas

Av Mia - 9 juni 2008 19:11

Vet ni vad... :P

Jag är hungrig igen ^^

hahah

det är min grej...att vara hungrig när jag sitter här;) ändå vare inte så länge sen jag satt o vräkte i mig lite pasta, kyckling och ananasbitar dränkta i currysås från pasta vagnen med Petra :O Min mage har inget slut!! OMG!!

Men, jag är sååå glad så glad :D Har shoppat shoppat idag ;) ohyeah!

Köpte mig en grön topp från Vero Moda för 199kr och ett par svarta skjorts...ashärligt tyg...typ bikini-tyg :P de kostade 49,50 kr ^^ de passade bra till den gröna toppen! Lägger kanske upp en bild här sen :p Köpte solpuder från MaxFactor, 110 kr... öö....sen ja var jag inne på 3 affären....har fixat me simkortet nu så har ett preliminärt nr tills mitt andra har förflyttats från comviq till 3 ^^ men, använder ändå mitt gamla nr på en annan mobil, så de går o nå mig :P haha...


fick även mitt Schema på Hotel Amadeus idag! ska börja jobba redan på tisdag nästa vecka! de ni ;d så kom inte in dit o va förjävliga! ska lära mig att checka in o sånt nu...så jag inte bara kommer ha hand om frukosten :p sen ah ska jag få lite mer lön än förra året...de är inte fastställt än exakt vilken summa men, mer kommer de bli! =D


Ska tillbaks till stan imorn, ska bl.a kolla ifall de går o hämta ut bilden på Mig, Martyna och Magda från Balen. Han var inte där idag...eller förra veckan...så nu får han skärpa sig! ;p

Ska även lämna in Matte B boken så jag slipper få fucking böter asså. Juste...måste ju anmäla mig hos komvux så jag kan fixa mitt IG i matte B... xD kan ju va bra...

Ska nog till Salong capelli också o köpa hårinpackning o schampoo där....va dyrare i stan.


dfalkjdakldjalie..hungriii


Ska nog lägga upp en bild på kläderna ja köpte ida :D

När jag pallar... och fixat så jag kan lägga upp mer bilder för nu har jag laddat upp 100 bilder...på så kort tid :o ajajJag är ingen riddare på vit häst
Ville du ha biceps kan du åka hem (ha det skitfett)
Här är hanen som är sist i kön
Med en överkropp som Mr. Burns
Det är inte någon grekisk diskuskastare
Så vad var det du missuppfattade?
Du betalar taxin
Tack den drar jag av
Hörru du får ha det bra, okej (yeah)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se