What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 juni 2008

Bra gjort....mkt bra.

Av Mia - 10 juni 2008 08:15

va nyvaken jag är! och irriterad.

igår när jag var hos Petra fick jag ett samtal, "varför är inte du ombord på PeterPan Maria?"... sa en riiktigt sur chef i telefonen.

Jag fattade knappt vad han sa eller vad han menade så han fick upprepa sin fråga nå gånger innan jag kopplade att...jag tydligen ska jobba den här veckan?? Asså...vafan? Ingen som sagt att jag ska jobba vecka 24.

Så nu måste jag åka ner till Trelleborg idag för o jobba på båten... Hade en del saker planerat denna veckan som just nu lär skita sig. Skulle vaccinerat mig imorrn mot livmoderhalscancer... Nu måste  jag ringa och fixa en ny tid redan ida på morronen, för kan jag inte ta den idag..då har fan 2000 kr gått åt helvete för ingen anledning alls. Skulle fan börjat springa idag, skulle lämnat in Matte boken idag...juste, är även tvungen att ta från de pengar jag lagt undan till resan för att kunna ta den där jävla sprutan... de pengar jag hade kvar för övrigt som jag hade tänkt skulle hålla till åtminsone Midsommar måste jag lägga på tåg och Bussbiljett....Kommer inte kunna gå på Sofies student i Landskrona på Fredag och jag måste även ringa o boka om min tandläkartid som jag hade på måndag(tydligen?) Ahhh...Listan kan göras lång asså! :O nu kommer jag kanske inte ens få jobba v.28 och 32 som min arbetsgivare hade sagt eftersom chefen på båten(Som ringde) sa att han inte hade hört nått om de veckorna och att han hade sagt att jag behövdes v 24 o 26...jamenar, jag har fan planerat schemat på mitt andra jobb efter de här veckorna!! :O funderar seriöst på att säga att om jag inte får jobba åtminstonde v 28 också så kommer jag inte alls.

Ska iaf käka frukost nu och vänta på att de ska ringa från vårdcentralen... Sen packa också jah...


Hejdå era små skitungar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se