What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

tjänna ;)

Av Mia - 17 juni 2008 11:49

Hej hemskt mö hej! jag är fan tebax nu ;) men ni ska veta så trött jag är!

Har sovit ungefär 3-4 timmar varenda dag veckan som gått på båten! Och anledningen är: Sutte uppe me folk, antingen snackat o käkat go kvällsmat eller snackat o supit ;p

Fick frågan många gånger ifall vi aldrig sover...och nä...de kändes inte som de:P bara på de få och korta raster man hade ^^, hade en plan angående sömn faktiskt...som sket sig^^

Eftersom jag jobbar i Hotell avdelningen på båten så slutar jag kl. 8 på kvällen varje dag... Magda, som jobbar i restaurangen slutar kl 12 på natten....min plan gick ut på att sova tills hon slutade... inte fan gick de bra :P För det första så jobbade hon bara i restaurangen en dag sen behövdes hon inte där någe mer så hon fick va i hotellet med mig o slutade samtidigt som mig...för det andra så den dagen hon jobbade i restaurangen så satt jag uppe o glodde på film med en arbetskollega och drack öl medans vi väntade på att hon skulle sluta så hon kunde joina oss....den kvällen blev det skapligt mkt för mig....vaknade med ett huvud i samma size som globen och en mage som hatade mig nått fruktansvärt.... Ville bara spy i varenda hytt jag gick in i för att städa ;p Speciellt när askkopparna var fulla med fimpar eller när toaletterna var nerskitade så det stank förjääääävligt :O Welcome to Peter Pan xD

haha...nä annars har de vart sjukt kul! Kände mig mkt vuxen och ansvarsfull denna veckan mohaha :D Kom några nya personer på intro denna helgen...och såklart fick ju jag visa en av dem allt som han behövde veta ;p nästan.... va lite kul :D

Köpt en del sprit nu också ^^ så vart tvungen att lämna kvar lite grejer i romans bil så får han ta med sig de på midsommar istället :D whehe.

Vart skit fint väder (vad jag har sett iaf) hela tin, fast åskade och spöregnade en natt bara...lite läskigt:P Jag var helt säker på att båten skulle sjunka o alla skulle dö typ :P men jag vaknade dagen efter :D Något trött...igen :P OCH...Har fixat sig nu så jag fåååår jobba vecka 28...vecka 32 är ganska säkrad men de lovade inget..till och med vecka 34 också :) HOPPAS! ska nog köpa mig en brasse stol faktiskt :)

Fått reda på min lön nu med...skapligt mkt..ligger runt 18 K i månaden innan skatt så de skulle bli runt 12 K efter skatt ;) Sen så kommer jag tjäna Minst 80kr/timmen på Amadeus....som jag ska till väldigt snart :p I slutet av sommar säsongen kommer jag vara en väldigt trött sliten och död flicka men med mycket pengar:D Me Like ;)


Nä...jag är faktiskt inte på humör för att skriva mer nu så nu ska jag sova en halvtimma :D wihimi


Tjo!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se