What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Rubrik saknas

Av Mia - 22 juni 2008 21:52

vet inte vad de ä me mig riktigt :P orkar inte skriva så mkt just nu...visserligen har de bara hänt roliga saker på senaste tiden :D Fast jag jobbar och jobbar som satan..så är trött 24/7...fett jobbigt...I need a break :P elle nå.. mkt pengar på G iaf :)

Midsommar var fanimej kanon! :D Förfest hos mig...eller ah...förfest o förfest...vi var först hos mig, sen stack vi till Petra :D

vi va ju ett litet gäng, ett förjävla trevligt gäng o alla va på kanon humör ;) fanns ju undantag...en arbetspolare från TT-Line var i hstad under midsommar så han o hans kompis joinade mä...riktigt kul! ;D Badade i Petras pool :P Kom på att jag inte hade med mig ombyte så ja...haha men jag överlevde! Sen så blev de massa hopp på studsmattan mä :D mihii Ska tebax till Båten imorrn, vene om ja ser fram emot de....är ju van vi att Maggis ska hänka på men hon hade inte fått jobb på båten denna veckan :( men nästa pass! Då kommer hon :D^^  Näh...fick köpt mig ett par fräsha jeans shorts...hoppas bah på bra väder så man kan använda dom mä ;D


nä ska lalla vidare här nu vah...tjo! och puss på skinkan :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se