What a Twist

Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

Vaxning Och Kräm ;)

Av Mia - 3 juli 2008 18:55

Ujuj ;) Ja vad ska man säga om gårdagen! Jobbade, va i stan o trallade runt efteråt....köpte mig ett pack svarta lösnaglar, nagellack i färgen rosa typ:P lite strumpbyxor och sen...vet jag inte om ja köpte mer faktiskt :S IAF Kl.16:30...gissa vad lilla Mia gjorde då? nååå??

Vaxade sig! visserligen armhålorna bara men så stolt jag är! :P Nu kan jag fan göra vad som helst...oövervinnlig ;) Nästa gång ja kommer hem från båten så blire bikini linjen och benen+låren :P Lent som en babys rumpa skare va :D Iaf, sen vare till o börja göra sig i ordning inför utgång ;p... jajjemen bytte kläder ett antal gånger tills ja kom fram till att; ett par ljusa tajta jeans med en svart tubtopp som har ett tjockt sidenband som man knyter i nacken är de rätta ;P stack till Magda, sen gick vi till Petra och där sminkade vi oss, fixade naglarna och söp till oss så vi va möra o fina inför natten ;d


Tog bussen in till centrum halv elva och gick direkt till Mårtensson där Kräm håller till ;d Träffade gamla klasskompisar och annat härligt folk man känner! Dansade loss och drack goda drinkar...en super god drink man köpte döpte bartendern till Mia också :P de Ni! himla go va den :D

vetefan va kl va när vi skulle ta oss hemmåt men ah...gott sov man :P sov så gott så man glömde att vakna i tid för o sjukanmäla sig till jobbet...så lite sura vart dom men ah... :D shit happens.


hmpf...Mingelbilderna...ja, nej dom vart inte fina kan man säga :P


Tog andra vaccinations sprutan idag mot hepatit A och B.... hade värsta självförtroendet denna gången...liksom, fixar ja att vaxa mig under armarna är ju en spruta ingenting vah ;) Trodde jag.... Fobin försvinner aldrig verkar de som... Gjorde pisse ont också :( Men nu är de över:D nästa spruta ska jag ta efter att vi komme hem den 5e januari :) Ungefär då jag ska börja med tatueringen också..ska bli en drake på benet :)

Nu ska jag till Konsum o köpa nått onödigt!


Tjabba tja ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se