What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Rubrik saknas

Av Mia - 22 juli 2008 17:39

Nu blev jag faktiskt lite irriterad.


Glömde ta tillbaks mitt linne som magda lånat innan hon stack... hade ju vart klockrent o ha på bröllopet :o och jag glömde även ta mitt minneskort till min kamera, som de också lånat:P


fast...köpte mig en sidenklänning idag:) mkt fin är den! men har aldrig haft på mig nått sånt...inte nått i närheten ens, kommer kännas skumt de där.


Annars då? Njaee väntar på mat! Big B steker vaniljpankakor:) thats some heavy shit! Såå gott :D


Lite halvt uttråkad och rastlös... hade velat ha en bra dator så man kunde fixa nått program så man kunde ladda ner lite bra låtar eller så. Är ju något Tomt på de där grejset!


Är till 90% bestämt nu att efter vintern ska jag eventuellt skaffa mig en egen lägenhet också :) fast vart i Sverige har jag inte komme fram till än... Hade vart skönt med lite variation, dock lite jobbigt o sticka ifrån alla polare o sånt, men ah :) Får la se hur de blir, ska ha en sjuukt sexig tvåa iaf ;)

Och sen får man inte glömma tatueringen...ii.. ^^


Ne vet inte vad jag ska skriva här:P har inget vettigt o berätta alls...har ifs fått nya arbetsuppgifter på hotell Amadeus... Städa! Ännu mer! woho...

haha fan vilket proffs till hemmafru jag kommer bli när jag blir stor :P Städar på båten, städar på hotellet samt att jag ju även står för en stor del av frukosten på hotellet...ojoj :Påå va trött jag eee

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se