What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Nu gör jag det igen

Av Mia - 22 juli 2008 23:16

Jag borde egentligen sova nu, seriöst vad äre jag håller på med? Kan aldrig lägga mig i tid! ^^ Orkar inte jobba imorrn, vill inte jobba imorrn. Kan inte någon rädda mig? typ stålmannen i sina tajta trikåer :P då hade jag slutat käka godis alltså...det svär jag på!

Fick jobba över idag, kommer antagligen få jobba över imorgon med eftersom det kommer vara Minst lika mkt folk imorrn som bor på hotellet som det var idag.

Ska även köpa en gul fin klänning till mamma imorrn som hon kan ha på sig på brölloppet! :) får pengarna tillbaks sen ;) haha, måste ju spara så mkt som möjligt annars! usha...så tråkigt o spara. alltid något man ska tänka på när man har pengar, alltid. Fast det kommer man oftast alltid på när man redan spenderat större delen av pengarna, och då sitter man där i skiten :D

Okej, så jävla illa äre inte för mig just nu men faaan va trött jag är! På något konstigt sätt saknar jag nästan att vara på båten :S say whaaa...?!

har alltid så kul där med resten av besättnigen...och ja, jag har pms så nu är jag extra känslosam, bäst ni passar er ;)


Snackade lite med Magda idag:) Hon köpte en Passoa till mig :D så nu har jag 2 st flaskor av det goda!


Om 5 timmar ska jag upp.... Jag kommer vara super trött :( Kommer nog inte vara trevlig imorgon heller då...

Bara jag inte glömmer att tvätta håret, eller bara rent utav väljer att göra det senare på dagen för jag e så förbannat trött så det ända jag tänker på är att kunna sova tio minuter till, och då såklart se ut som skit i skallen >.<


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se