What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 juli 2008

haha en tidsfördrift att göra...

Av Mia - 27 juli 2008 15:24

...innan jag glömmer bort att den ska göras ;p

Lilla Henke som utmanat mig, säger man nej? Neeej! Så här kommer den.


regler: posta reglerna först. svara på alla frågor. skicka vidare utmaningen till andra bloggare. när du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.


fem saker som finns på din Att-göra-lista idag.

1, sola!;)

2, käka ;)

3, va me petra och bada i hennes pool ikväll :D

4, tvätta håret ^^,

5, juuste....måste ju lägga in alla tvättade (och nya) kläder i mina lådor :o


vad gjorde du för tio år sedan?

fan, för tio år sen var jag väll snart 9 år... hur fan vet jag va jag gjorde då med mitt minne?! :p

Bajsade runt som en annan idiot, antagligen...men som sagt, mitt minne är ju som de är ;p


ställen du bott på?

okejs, När jag precis kommit till världen bodde vi i Lane utanför Uddevalla i ett hus, flyttade sen efter två år upp till Umeå där vi bodde tills jag vart ungefär 8 år, sen flyttade vi ner hit till Halmstad!

sen så har vi alltid haft Stugan uppe i Åmål som vi åkt till...ett andra hem dvs. :)


fem saker du skulle göra om du var biljonär?

ouff...

1, göra om stugan till ett bättre paradis än vad det redan är! Dvs...en inomhustoalett, eller nää ett helt badrum inomhus, varmvatten och så vidare ;p

2, Resa världen runt

3, Skänka en summa till välgörenhet.

4, en villa och en fin båt uppe i Grebbestad :)

5, en sån här bil skulle jag nog också skaffa mig!Utmaningen går nu vidare till:

Hmm...Ingen idé att jag utmanar Roman för han använder inte sin blogg längre...tråkig som han e ;) haha

Så blir nog Sandra och Mille!

http://iiilia.bloggagratis.se

http://sandranhuyen.blogg.se


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se