What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

vilket vackert väder, solen den skiner ida! ;)

Av Mia - 28 juli 2008 20:36

Så lovely lovely _D

Okaaj, idag har ja bara chillat hemma och sen följde ja me mammsen o pappsen till eurostop...mamma som skulle klippa sin korta frisyr ännu kortare så hon slipper onödigt besvär nere i thcad...snart dags ju! :(


Fan va varmt de är på mitt rum! God daaamn!


njaaaja, sen så ja...åkte jag hem och fixade med bikinin och packade ner en stor pluffsig rosa handduk som jag köpt på hemtex:D:D sen gick jag till petra! där badade vi i hennes pool och solade....eller rättaresagt...hon badade som en annan fisk medans jag doppade mig och sen stekte i solen ;p Fick varsitt glas vin av hennes mamma mä! Ojoj va gott! Faaaaast, haha nu e ja förjävla seg xD

am...gick hem sen efter ett tag, skulle käka! så ja nu sitter jag här! tog endel bilder idag också...kanske lägger upp dom :) Har trots allt köpt en ny bikini! Limegrön ;D mohaha


Roma är på bio nu...Batman... hade också velat se den..och framför allt se den med han :/ men men, han ska allt få se den igen! Eller så ser jag den med mina flickor :) Hancock e också nått som verkar sevärt ;D hmm?

Eller jag tror han e på bio nu...han skulle iaf dit idag xD


haha va fult, börja tänka på alla gånger vi vart på bio...är några stycken ändå! Och alla har ju vart speciella ;p haha

En gång skämde han ut mig lite lagom :p

Hade käkat nått konstigt så hade en jääävla massa gaser i magen (ja jag säger verkligen de här :$) så kom det en liten liten läcka från min sida då och såklart märker han det och säger, inte lite högt heller; Baby,Har du FISIT?!? Fyfaan va de luktar!

hahah, trodde jag skulle sjunka genom jorden...jag låg nästan till hundra procent nere på golvet iaf:P Som jag skämdes! :/ och en lust att ha ihjäl människan var också till hundra procent ;P

Fast tur att jag inte gjorde det då visserligen;) hade blivit en aning tomt då <3;p


Nej känner att jag inte ska skriva mer nu...lämnar de såhär idag xD

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se