What a Twist

Alla inlägg under juli 2008

Av Mia - 21 juli 2008 19:34

Bilder på mig och Magda!
En Magda och en väldigt trött Mia :p


 


Mia och Magda i lugg :D
 jag och Magda igen då :)


ANNONS
Av Mia - 21 juli 2008 11:00

Nu äntligen är jag utvilad....Nästa sommar ska ja fanimej inte jobba så här mkt! Heell No! Veckan på båten var himla nice, i stort sett...fick hoppa över till restaurangen vilket jag inte uppskattade så super mkt :P Men men..annars vare hel nice! Tomtom va himla snäll som körde hem oss på måndagen :D Ingen aning om varför men :D haha... mkt uppskattat ;) e ju en bit mellan Trelleborg-Halmstad ^^

I alla-fulla-fall så jobbade man på tisdagen o bla bla bla...vart ingen Kräm på onsdan.. utan vi tänkte att vi skulle vart in på rix fm festivalen/Hamnfestivalen på torsdan ist! OK, visserligen missade vi hela skiten men klart att vi stack in ändå ;) först stod vi bara där borta vid hamnen och hängde...väntae på att alla andra skulle hitta oss :P Sen stack vi vidare till Bulls uteservering! Gött...lite dricka o sånt sen så ja...börjar de spö regna..klart sitter jag ute i kanten och rätt som de var så säger mange: "Mia nu kommer det" och en jävla våg av vatten rinner ner från taket på uteserveringen brevid, precis där jag sitter. lagom kul ^^ Kom hem rätt tidigt denna gången...skulle ju jobba dan efter:/ På fredan kom Roman också! Så härligt o se han, inte sett han på fyra veckor! :o Men nu har han åkt igen :/


Utgång på lördagen också :D Blev lite mini förfest hos Magda, sen tog vi bussen till stan där vi gick till en kompis till Petra och hennes kusin... Vart inte där så länge utan gick sen in till stan igen! Där blev de en shot på Ida's och sen Vallentine ;) Mkt mkt mkt dansande blev de därD: och ja....haha köpte mig en cosmopolitan för försa gångne.....den såg jävulskt god ut asså! Men den tjejen kunde inte blanda drinkar...tror nog att den drinken ska va god men heelvete va äcklig den va! Bara ren spritsmak rakt igenom...uäää xD hade redan druckit en hel del me xD

så besviken jag va :( den såg så himla god ut :P

Sen tog vi bussen hem och ja.. Dagen efter...både jag o Roman sov till kl 2 på eftermiddan....käkade frukost och sen somnade vi om igen och vaknade kl 7 på kvällen :) öjöj Så nu e jag lagom utvilad! haha :D


Måste säga att jag har shoppat en hel jävla del också ;) och Även klippt lugg! de ni ;) kanske lägger upp nån bild sen om jag orkar :P Ska käka frukost nu och sen får vi se :D Är ju ledig idag ;) hahaha, stackars lilla Magda...hon får va utan mig på båten en hel vecka :O Faktiskt lite synd...hade nästan velat vart på o jobbat denna veckan också. Fast ifs...är ledig mellan Fredag och Måndag! Ska på bröllop ;)  Min Moster som gifter sig:)

ooo får inte glömma att min kusin, Lina och hennes kille har fått en super söt liten flicka :) Grattis!

Nu vill jag verkligen upp till sthlm o hälsa på! :)


Frukost nu :D


tjo!

ANNONS
Av Mia - 5 juli 2008 23:36

Gud så jobbigt de va att stiga upp imorse! Verkligen hatar tidiga morrnar :P Och imorrn ska de bli lika dant igen :/ hua..

Aja tog mig till jobbet, var där en halvtimma tidigare till o me!  vart tvungen att ta tjugo över sex bussen, de är bara då den går på helgerna...åtminstonde så man kommer i tid :( jag som ville sova :(

Funderar på att cykla imorrn, kan ja sticka iväg lite senare också, hade vart nice!


Iaf, hade ett gäng fransmän idag så alla kom mkt tidigare än väntat till frukosten, så nästan alla hotellets gäster hade käkat klart åtminstonde en timma inna stängning, vilket e grymt ovanligt! Fast, såklart fanns de nårra svenskar som skulle komma bara några minuter innan som vanligt ;p aja inte så petigt, men ändå...typiskt :D haha


Sååå...ja va inte så mkt o göra faktiskt, fick moppa lite golv o sen köra upp lite linnen o handdukar till alla våningar och sen vare bara till o hjälpa till med att städa rummen, blev klara med allt vid ett tiden så fick gå då :) Riktigt soft! Kila runt i stan lite grann och hitta mig en mascara på rean, köpte även en deo från adidas...fast till brorsan :P Tänkte va lite snäll idag ^^ fast...den luktar jävulskt gott!


Stack hem sen och sloknade direkt ute på altanen i soffan. så underbart o få sova lite! Drömde en jävla konstig dröm också.... jag klättrade på nån hylla, ramlade och slog i tänderna så en utav dem blev helt blodfylld och lila(hmm?) så när jag skulle peta på tanden för att se hur lös den var så ringde det i verkligheten så jag blev pisserädd i drömmen och råkar trycka till tanden för hårt så den flyger ut ur munnen på mig samtidigt som jag vaknar och fumlar med mobilen i ena handen och andra handen undersöker käften för att se så att alla tänder sitter där dom ska :P haha.

Var iaf Mille som väckte mig:D Tjejen har skaffat körkort förresten! Grattis ;) Och kör bra gör hon också :)  Iaf, så stod hon o väntade på mig på parkeringen så snabbt som jag orkade drog ja på mig bikinin, fixade en strandväska och sånt :) så åkte vi till konsum o sen till glassbaren :D Efter glassen så vart de båthamnen nere vi grötvik! Så mysigt de va :D de spelades mysig musik där nere också :)


Efter ett tag vare dags att åka hem igen för o käka. Blev pappas goda grillade kött och mammas goda sallad :D MUMS :D Lite rödvin till det också :) Pappa gjorde en super god drink/milkshake till mig också :) Vaniljglass, passoa och is :D mums det me! :P Han borde bli bartender ^^

Jadu....tråkade lite efter de, sen så tog ja en promenad med Tove ner till Grötvik och sen hem igen o ja...nu sitter ja här! Hade tänkt träffa Magda lite men ska sova nu för ja....någon ska ju visst jobba imorrn.... uäää >.<


Nä gonatt era små loppor :D


puss dåh!

Av Mia - 4 juli 2008 23:14

idag...kommer fan knappt ihåg vad som hände imorse...detta underbara minne ;) som vissa vet och märkt av så är det nog de kassaste som finns i världen...och ligger i släkten för den delen :D haha...undrar hur de kommer gå när man blir gammal... stackars omvärlden.. :D :D :D


Hmmm... Jaaa...Jag har vart hos petra nästan hela dagen förresten! Nu kom de! :D haha, fan asså skärpning nu :P

Nej har legat o stekt sönder mig vid hennes pool ;p toppless solade vi mä tills man hör "hallå" för att märka att hennes kusin och hans kompis har kommit på besök...jaja inte mer med det utan bara slänga på sig överdelen snabbt som satan :P Sen blev de bad i hennes pool också...de får ja inte glömma o nämna, som jag är kär i det där stora vattenfyllda hålet asså :D Tänk om man själv hade haft en sån! Nä du Petra, Pool party snart eller?? ;) whehe


Sen så stack man hem, duscha av sig lite o piffa te sig och sen tebax till Petra, Tove hade redan kommit dit också sen vare bara att vänta på Robin och Kevin som skulle hämta oss... så vi kunde spela mini-golf, ett litet gäng :) Va helt ok...Mini golf e la inte riktigt min grej...blev mest förbannad när det stod klart att Jag inte har nån hålkänsla alls:P så drämde till bollen ännu hårdare...gick ju självklart itne så ja...gav upp på några banor... :/ :P

Fast jag och petra kom på delad x-plats med 95 poäng :D Emil, som vann, fick 45.... Märk skillnaden liksom :/

Tog mig en stor strutglass efteråt, med smakerna choklad, blåbär, polkagris och med grädde och chokladsås på :D mums! :D de förtjänade jag verkligen :D


Så ja...efteråt stack jag hem medans resten av gänget skulle vidare ut till Haverdal för o lira fotboll... Hade fan gärna hakat på,,,,och visat min perfekta hålkänsla 8-) men ska upp halv sex imorn på morronen för o arbeta så tänkte att jag gärna vill va lite pigg när ja kommer till jobbet. Kan ju va rätt soft ändå :P


E sjukt trött redan nu märker man :I


gjkskfsfm,as


Ska nog sova då kanske... tråk :(


puss på arslet ditt.


<3 min bubbo:)


Av Mia - 3 juli 2008 18:55

Ujuj ;) Ja vad ska man säga om gårdagen! Jobbade, va i stan o trallade runt efteråt....köpte mig ett pack svarta lösnaglar, nagellack i färgen rosa typ:P lite strumpbyxor och sen...vet jag inte om ja köpte mer faktiskt :S IAF Kl.16:30...gissa vad lilla Mia gjorde då? nååå??

Vaxade sig! visserligen armhålorna bara men så stolt jag är! :P Nu kan jag fan göra vad som helst...oövervinnlig ;) Nästa gång ja kommer hem från båten så blire bikini linjen och benen+låren :P Lent som en babys rumpa skare va :D Iaf, sen vare till o börja göra sig i ordning inför utgång ;p... jajjemen bytte kläder ett antal gånger tills ja kom fram till att; ett par ljusa tajta jeans med en svart tubtopp som har ett tjockt sidenband som man knyter i nacken är de rätta ;P stack till Magda, sen gick vi till Petra och där sminkade vi oss, fixade naglarna och söp till oss så vi va möra o fina inför natten ;d


Tog bussen in till centrum halv elva och gick direkt till Mårtensson där Kräm håller till ;d Träffade gamla klasskompisar och annat härligt folk man känner! Dansade loss och drack goda drinkar...en super god drink man köpte döpte bartendern till Mia också :P de Ni! himla go va den :D

vetefan va kl va när vi skulle ta oss hemmåt men ah...gott sov man :P sov så gott så man glömde att vakna i tid för o sjukanmäla sig till jobbet...så lite sura vart dom men ah... :D shit happens.


hmpf...Mingelbilderna...ja, nej dom vart inte fina kan man säga :P


Tog andra vaccinations sprutan idag mot hepatit A och B.... hade värsta självförtroendet denna gången...liksom, fixar ja att vaxa mig under armarna är ju en spruta ingenting vah ;) Trodde jag.... Fobin försvinner aldrig verkar de som... Gjorde pisse ont också :( Men nu är de över:D nästa spruta ska jag ta efter att vi komme hem den 5e januari :) Ungefär då jag ska börja med tatueringen också..ska bli en drake på benet :)

Nu ska jag till Konsum o köpa nått onödigt!


Tjabba tja ;)

Av Mia - 1 juli 2008 10:25

haha ja...nej jag är fortfarande trött som in i helvete, och förkyld som in i helvete! :O Haft en jävla jobbig vecka men ändå förjävla rolig :D har dock hänt mindre trevliga saker också, bråk och dödsfall... och nej de två orden har inte med varann o göra denna gången.

Samma dag som jag skulle börja jobba på båten ringer Magda och väcker mig för att berätta att hon ska jobba med mig tills på fredag iaf, så glad blev jag, för lite ångest hade jag över att inte muppedishen skulle med mig på båten, men ja...lycka :P hahah

Så Roman och jag Hämtar upp Magdad i Malmö på tågstationen där vi sen åker vidare till Trelleborg och köper lite gott på McDonken, vilket jag inte äter upp för den delen ^^ .. är nog sjuk?


Sen dags för påstigning :) och jobbandet börjar direkt för mig...hinner bara fixa arbetskläder och sen iväg och börja städa hyttfanskapen. Sen slutade jag innan åtta :) Blev lite öl med några arbetspolare, sen slutar även lilla Magda vid typ tolv på natten, Gonatt och sen gomorrn och börja jobba igen... Öl och sånt på kvällen denna dagen igen. Samma sak på Onsdagen fast denna gången betydligt mkt mera öl och annan dricka denna gången...Jag trodde jag skulle AVLIDA. När jag skulle städa hytterna dagen efter,,,ojoj OJ då... :D Ville gå in och spy o dö i varannan hytt, Seriöst. Dödslängtan den dagen :P Blev vrålsjuk samma dag också för den delen, Mådde inte bättre på Torsdagskvällen heller så funderade seriöst på att sticka hem på fredagen, samtidigt som Magda också skulle hem. Men ah...mådde skit på Fredagen, men inte lika mkt skit dock :P så valde att stanna kvar ^^


På kvällen fick man reda på dödsfallet av en besättningsmedlem som hade inträffat på Torsdagen dagen innan...R.I.P 


Fick hoppa in i restaurangen för Magda eftersom hon stack och de behövdes folk. Jävla fitt schema vare jag fick...fattade nada utav det, så några förseningar blev de jue :P Vart fett irriterad på en utav de som jag jobbade med, över stressad och skulle gärna bossa runt folk o ha sig...som om denna mupp var The one and only...haha. Nej men Muppen ville nog säkert bara väl..eller nå. ^^

Men måste säga att folket på den vakten, som jag o Magda är på, är hur jävla trevliga som helst, underbar stämning! Verkligen trivs :)

kan ju tillägga att själva jobbet suger dock. ^^ Tycker förresten TT-Lines reklam text i kvällsposten "Låt dig inte luras" Var klockren! haha, typ som Här på TT-Line har vi de bra, men...låt dig itne luras av de ;p fel budskap? Näää... :p Tror visserligen att reklamen handlade om priserna men ändå :P

  

vart lite mer uppekvällar i Mässen på båten också under helgen men jag va förjävla trött så ah :P Men på Måndagen! Underbart :D Stack till Finnen i tyskland på morronen och köpte en hel del sprit; 3 flak öl, 1 backe med Diablo Ice Lemon, bag-in-box Jelzin vodka, 3 flaskor Hansen Rom(till pappi eftersom han skulle hämta moi^^), 1 Passoa, 1 Minttu, 1 Kahlua... Sen fick jag inte plats med mer :O

Var lite folk i restaurangen så de var soft, hade ett lovely schema med mkt raster :) och sen....Avgång, åka hem! Jaaa :D:D

Stannade vid CenterSyd på hem vägen, där brukar ju jag och Roman åka o handla :p Saknar han mkt!


haha juste, var en unge som läckte spya utanför Restaurangen:P Missade det men en kompis berättade att hon fått se de Live :D måste vart super grose :D haha Han hade sprungit ut ur restaurangen, stannat och spytt och sen utan vidare bara sprunge vidare :o Ungar...de har verkligen ingen koll....bara läcker ur alla hål asså...plötsligt känns tanken på att skaffa barn ääännu längre bort än vad den redan var :P 


Idag ska jag snart sticka och sola, sen in till stan och shoppa :D Ska köpa ett par bekväma skor och lite annat kul :) Även kila förbi affären Kodjos och spana in deras schyssta kläder!


Imorrn ska jag nog sjukanmäla mig från jobbet för resten av veckan :O är fortfarande förkyld och så...men framför allt Trött! Har ingen ork alls till att jobba.. så denna veckan ska bara va kul :p Kräm på Mårtensson på Onsdag, I'll be there ;) Nej nu ska jag kila och sola!


Tjabba tjenna hallå, oh oh oh

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se