What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Torsdag!

Av Mia - 14 augusti 2008 14:15

Jaha ja...Köpenhamn blev inte av tydligen! ah juste...har inte nämnt de överhuvud taget här!

Tanken var att jag skulle till köpenhamn med bla Roman o magda fredag till söndag nu i veckan...bokat hotell och sånt, så ska den ena flytta o har inte cash Älsklingen har gått o blitt sjuk :( synd! Men de kommer fler gånger! Så istället funderar vi på Malmö festivalen! Låter det som en bra idé? haha Ja för fan! Ska höra med brorsan om han vill hänga med hade vart kul! =D och sen kanske kräftskiva hos petra på lördag? beror på hur kul de är i malmö :P wheheh


Nej fan måste ju ta o berätta om heeeela förra veckan också! :D uhm.. haha fick iaf en passagerar hytt denna gången..vilket jag inte vill eftersom jag städar ju dom hytterna så jag vet vad man brukar "missa" o städa där... fick iaf dela hytt med Magda hela veckan :D Sjukt kul va de! jaja allt som vanligt jobbade, sov, käkade, satt uppe o tog en öl på kvällarna....Tittade dock på Torkel i knipa, som ja hade tatt me mig! Håkan som ville se den så gärna :P älskar den filmen :p ahja Söndag vart de en stor fest i Mässen ;) Började med lite förfest i min o magdas hytt för bara tjejerna! sen stack vi vidare till Mässsen efter ungefär två groggar och ah där fortsatte drickandet! Musik och härlig stämning vare :D halv fem somnade jag och skulle upp kvart i sju :P Var laaagom trött på måndagen! Men liksom, det var ju samma dag som alla skulle hem så who gave a fuck? ;) haha verkligen ingen! Måste medge att passagerarna den dagen var allmänt störda också (mer än vanligt) :P riktigt underliga va dom...pinsamt nog var allesammans Svenska! Riiiktigt skämmit!


När vi slutat på måndagen så gick Jag, Magda och några till av i Trelleborg för o käka! Blev på Casa blanca, kommer inte ihåg namnet på min pizza men den var verkligen sjukt god! :P och som pricken över i:et så käkade jag snabbt också...andra gången på hela min arbetsvecka! inte illa :P lite senare så kom Älsklingen och hämtade oss hemma hos Sandra som vi gick till efter att vi käkat, stackarn e sjuk :( han fick många kramar och pussar iaf :)

Naww iaf ah, Magda åkte vidare från Landskrona till halmstad medans jag och Roma åkte hem för att kolla på film...blev inte av för ja, så fort vi kom innanför dörren slockande jag i soffan, klockan 10 på kvällen:P Sov nonstop till halv ett nästa dag:P Roman hade tydligen försökt väcka mig, inget hade funkat, ropa på mig, peta på mig, knuffa på mig och vända på mig...haha verkligen inget hade väckt mig:P Jag var nog lite trött kanske;D

Vi åkte till malmö på tisdan för o kolla på bio med paul, Batman ;) SÅ BRA !!! Me like alot :D vill fakiskt se den igen! Igår vare onsdag och jag åkte tillbaks till Halmstad igen! Utgång på kvällen med Magda, Petra, Kajsa och Fredrik hängde med ett litet tag också :) Riktigt trevligt var det...eller nej, haha sällskapet var nice, men så otroligt dött det var! inge folk ute nästan, nästan alla ställen var stängda så de skrek om ett! fyfan vilket rövhål halmstad var igår...jag som var party sugen till hundra :(


Men min kamera har blivit väl använd nu sen jag var hemma sist;) Myyycket bilder ! haha :D


nej frukost nu för fan hejsvejs!

puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se