What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

Sööndag!

Av Mia - 17 augusti 2008 12:18

Gomorron, äntligen pallar man stiga upp...har nog legat o dragit mig i romans soffa i tre timmar nu :P så funderar på att hoppa in i duschen o fixa till sig lite så man kan åka till Centersyd en vända? woosha! hmmm..jalla,,,, Jag, magda, mange och Roman stack till Malmö festivalen i fredes! Fast innandess var Magda, petra, alle o ja i stan o shoppade lite lite granna ;) Vart en mörkrosa snygg klänning och en ljus rosa lång..hmm sak(vet inte va de heter:P)... iaf, båda från Gina tricot! :) sen så fikade vi såklart!

Vi hämtade Roman i Landskrona på vägen neråt...hade lite mini förfest här innan vi drog vidare...Jag o magda dampade oss som nå andra cpn i bilen på vägen ner också...riktigt kul va de :D...med dricka o sånt :P självklart Något onyktert för min del efter 4 öl och lite finlandia shots...>.<

Vi virra runt där i malmö ett bra tag, kissade nog ner halva malmö också för den delen xD haha nej men tillslut så mötte vi en arbetskamrat, Anna och hennes brorsa på nått torg, där hitta vi tillslut nått ställe att bänka oss på...fast jag o roman stack iväg för o käka nått...(Mia mådde riktigt piss vid de laget>.<) De blev Langos! Så gott de va :D iaf...efter att trykt i mig en sån så mådde jag myyycket bättre :D :D whehe stac tillbaks till de andra också och så började drickandet ;) Danne, Lasse och Ludde kom också förbi! Kul o se dom igen! händer ju inte så ofta! :p sen kom lite mer arbetspolare, pontus sebbe och thomas o lite kompisar till dom typ...  trevligt litet gäng va vi tillslut....tror ja iaf..av vad ja kommer ihåg...haha va riktigt full där ett tag ^^ Tog lite bilder också! Inge vackra dock haha som vanligt!


nanaa..var iaf inte bakis på lördagen!  kan berott på att de slutade rätt illa precis innan man skulle somna dagen innan? :/ jaja...vi stack tillbaks till malmö på dagen (älskling o jag) där vi käkade mer Langos...godis och åkte en åkattraktion...trodde jag skulle dö...man snurra runt rätt högt uppe i luften...var helt inställd på att vi skulle lossna o flyga iväg :P Men FAN vilken kick de var! kunde inte gå rakt efteråt men ville likförbannat  åka den igen ! vilket inte blev av för de va för dyrt:( men ändå ;p


Jaja kikade på Sweeney Todd på kvällen...somande snabbt efteråt och ja...nu är det en ny dag igen! Ska snart tll Apoteket :) sen vetifan va man ska hitta på...? ahja...imorrn går ja på Båtfan igen, vet itne omjag vill...har lite små ångest som vanligt, men de visar ju bara att allt e som de ska, eller hur? hmm vill göra min tatuering nu! :(


Hej hej


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se