What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

teeni weeni string bikini

Av Mia - 17 augusti 2008 17:58

UNDERHÅLL mig någon!! :O jag har så fantastiskt tråkigt :( seriously.


Här sitter jag och funderar på olika saker man kan göra nu? Roman har lämnat mig själv för en timma och ja...vfan ska ja göra? en timma...hinner ju inte göra så super mkt, först tänkte ja jaja soft...kan ja sätta på nån bra film o bara gosa ner mig i soffan framför Tvn, men nu...ne de vart änna ensamt här :(

Sällskapsjuk som man är, tyvärr :( kanske ska rita lite grafitti? träna lite yoga? (haha hmm right) men en sak är säker...Verkligen inte ta en cigg. Det ligger längst ner på listan, eller snarare: det finns inte med på listan.

Nej usch det är nått av de äckligaste som finns men ändå så...nej ska verkligen inte ta nån mer cigg nu. Hoppas inte nån nära familjemedlem som tex mamma läser detta nu :P Ojoj... ^^ haha men jobbar man på en båt med annat folk som rökar...d är lätt hänt då :o men lovar, inge mer nu.


Har vart på Centersyd idag! men likförbannat glömde jag att köpa svarta leggins till min rosa klänning:( snyft.


What shall we do with a drunken sailor,

what shall we do with a drunken sailor

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se