What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2008

HÄJ :D

Av Mia - 26 augusti 2008 15:17

haha fan ja pallar icke!


Är så jävla hungrig, lider av mensvärk och behöver mer pengar på min fattiga mobil som knappt funkar...kan de bli mer underbart??

Kom hem från båten igår...det var min sista inplanerade arbetsvecka som gick där.... fan blir nästan lite deppig...kommer sakna alla där sjukt mkt faktiskt. Får la se om jag får nå mer jobb där efter detta! Har en liten jobbig känsla att så blir de itne men :( Den sista veckan har vart underbar! Faktiskt, mest mot slutet men ändå :p


fick min lön idag....snacka om att ngon blev GLAD!!! :O:O haha

en överdrivet stor summa fick jag, efter en hel sommars slitande på två jobb...Ska lägga undan betydligt mkt pengar till resa, körkort och tatuering som jag kanske ska börja på redan om nå vecka eller så! ojoj :D Ska anmäla mig till körskola idag :) och ja,,,anmäla mig till afro dans på gymmet idag också ja! ojoj va kul :D känner redan hur livet börjar ljusna för mig ^^

Nu är det fastställt att lilla mamma lämnar tchad och beger sig hemmåt den 15e oktober! :) och det är ungefär tre månader kvar tills vi sticker till Roatan! så nice så nice :D


nej nu ska ja duscha och käka och sen bege mig till konsum :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se