What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2008

Överkropp som Mr Burns

Av Mia - 27 augusti 2008 20:57

Shit sicket party humör ja e på! Sitter här i mina nya boots och käkar risifrutti, pumpar härlig musik bl.a Carolina Marquez - Ritmo.... onsdag a.k.a lill lörda...jaa varför inte? :)


23:30

sjukt egentligen..så mkt nytt folk man lär känna, samtidigt som så mkt folk man redan känner, tappar man kontakten med? Känns konstigt, hur snabbt någon bara kan sakta glida ur ens liv... antagligen för att man inte tar upp saker o ting, snackar ut liksom, eller inte pallar höra av sig av olika anledningar. Händer mig hela tiden känns det som, Alltid. Men man lär sig iaf vilka som är ens riktiga polare, de som stannat kvar, rätt uppenbart svar men ändå.

-Byggt många broar, klippt många band (Petter) Passar verkligen in. Nej snart stängs bloggen ner här....vad vare, uppdatering av server ? skit samm, de är ändå inte sommar längre och jag kan väll räkna mig själv som långtidsledig tror jag? tråkigt men ändå, ska nog anmäla mig till arbetsförmedlingen kanske? Juste!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se