What a Twist

Alla inlägg under augusti 2008

Av Mia - 3 augusti 2008 15:19

Igår var rätt kul! Jag och magda hamlade på Pärlan...eller ska man säga La Cantina som den heter nu förtin...vi va där rätt sent iaf... tänkte dela på en pizza och dricka lite...blev bara dricka :P satt där o snackade massa skit o hade kul :) Sen så tog vi en liten promenad påvägen hem, gick inom Bäskagårdsskolan. Där utanför stängslet till skolan stod det några snubbar  klädda i svart, bland äppelträden. Redan då hade jag fått en stark äcklig klump i magen men jag tänkte att de inte var nått o vi fortsatte rakt fram...När vi kommer närmare så går snubbarna klädda i svart in bakom stängslet och sitter inne på gården till skolan, när vi går förbi början dom kasta massa äpplen efter oss, som för att försöka knocka oss :S Läskigaste var att de snackade inte me varandra eller skrattade som om de bara gjorde allt på skämt.... utan de bara satt där och kastade efter oss. Magda säger saker rätt högt för att de ska fatta vinken som "Fan va MOGET att kasta Äpplen efter ett par tjejer" o blabla...så vänder jag mig om för att kolla efter dom (vid de laget hade vi kommit en bit från skolan) och ser hur de börjar dra sig mot utgången från skolan och börjar gå efter oss. Jag o Magda börjar då råkuta hemmåt :P Hör hur dom följer efter oss. Ringer Mange så han kan möta Magda medans jag springer in till mig :P Full och anfådd^^ Sen strax efter när jag var uppe på mitt rum hör man en massa högljudda röster utanför fönstret, Tror det var dom...de lät som om de bråkade för de skrek på varandra och sånt... så höll de på ett bra tag :S

Var rätt rädd då kan jag säga :S Gick ner o käkade me farsan o mikael men inte fan våga ja ha på ljuset i köket ifall de skulle kunna se in :P läskigt faktiskt!


Nej nu ska ja till tågstationen för o åka ner till min bubbi :)


puss dåh!

ANNONS
Av Mia - 2 augusti 2008 21:14

JA NU SITTER JAG HÄR, oj, försöker supa ner MAGDAD så hon vill gå ut på krogen...men hon vill sätta sigpå en PIZZERIA :O:O:O:O men jag har en plan ;) en mücket bra plan! så de så :P Gäller de bara att den funkar också ;) Men de gör den! :D mohahah

Hejdå Torra hhalmstaaaaad

ANNONS
Av Mia - 2 augusti 2008 19:52

Ja...vad ska man säga?? Mamma åkte till Tchad idag. Vet inte om jag känner något speciellt...men sakna henne, ja det kommer jag! Vet inte om jag kommer orka stå ut med bara killar här hemma, måste ju ha lite moraliskt stöd från den kvinnliga sidan också :P haha ;)

Men jag är ändå riktigt glad över att inte va orolig för henne, är ju ändå ett inbördeskrig hon ska till. Men så som hon har beskrivit det för mig och den info hon själv har fått om Thcad och allt som har med hennes tid där nere o göra...ja, det verkar inte så jätte farligt, faktiskt. Typ lika farligt som att leva ett vanligt svensson liv här i Sverige....kan ju fan bli påkörd när som här. Har även sett lite bilder som hon fått på mail över området.... hmm...ja, Söndrum centrum verkar hypermodernt i jämförelse ^^ Men ja det är så det är och vad ska man göra åt det? Ingen som helst aning... Och varför ska man försöka göra nått åt de? Nä ingen som helst aning där heller. yayaaa


Igår så var jag här hemma med familjen och Roman...grillade och sånt :) Sen åkte vi ner till stranden för att ta ett kvällsdopp, jag o Roman...haha my ass! Det blåste och var allmänt läskigt i mörkret så jag ville hem igen :$ Torrboll jag vet...men hade vart rätt hemskt om vi hade blivit mördade av the grudge mitt i natten också :P DET hade vart läskigt! Tanken var från allra första början att jag skulle åkt till Trelleborg o partajjat hos en arbetskamrat med Magda...Blev ej av eftersom Mamma ändå skulle åka idag, kände att det var bäst att stanna hemma denna gången...Men ja! Skulle då åkt ner till Magda och Thomas o ja vilka nu andra som skulle festa där nere i Trelleborg idag ist! Men så blev de icke...stor besvikelse men men. Så försöker få nån att gå ut med lilla mig här i stan ist! Roman åkte hem idag också för o festa i Malmö som han planerat i o med att jag egentligen skulle festat på annat håll ändå. Så ska åka ner till han imorrn ist! sen på Månda...back to da Boat! Har lite ångest denna gången också....hade bra mkt hellre velat stanna hemma och va leeediiiiiiiiiiiiiiig, ha de glassit o bara kunna vara..!

Hoppas det regnar här hemma så jag inte missar nått nu vafan! :P


Kan ju även nämna att jag INTE fått tebax min mobil...lär nog aldrig i livet få tillbaks den jäveln. Det finns för lite oegoistiska personer här i världen :p Jag hade så många snygga bilder och så mkt bra låtar på den saken! FAN :( och även kontakter som kommer va svåra att få nr till igen.

Uäää bajs bajs och mkt mer bajs.


Nej ska nog fixa håret i hopp om att det blir utgång idag iaf. Jag som var så inne på fest med bl.a Magda idag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se