What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 september 2008

In Gods hands.

Av Mia - 15 september 2008 18:41

så hemskt de va o gå upp idag :p riktigt äckligt var det... länge sen jag led så mkt av att gå upp tidigt...eller jaja, på båten då när man började kl halv sex på morronen i restaurangen...men så snabbt man blir lat, helt sjukt :D haha


Nej hade min första lektion idag! Turism, och faen va tråk! haha! nej men lärarn har inget självförtroende där framme...stakar sig, pillar sig i håret o sånt hela tiden....flackar me blicken... :o aj aj... använder ord som jag tror inte hon själv förstår för den delen ^^ nej de va lite krångligt!


Klassen verkar ju trevlig också...typ... svårt o få nån uppfattning om folket där men :p jaja ska iaf ut i skogen o studera naturen B-) mellan onsdag o fredag! ska väl bli rätt kul...antar jag... hah.


annars idag så har ja faktiskt köpt mig ett par baggy brallor! mina gamla har gått sönder i arslet så går inte o laga dom längre, synd, va mina favvisar :/ nej men när ja får min lön kommer ja nog springa till kodjos o skaffa mig ett par till :D wiii ^^ ska kolla på outsiders idag, hört att de ska va en bekant till lilla mig som e med :)


19 dagar kvar!


hmm, annars då?


kommer nog lägga upp en bild på min tavla som ja köpt!


fan nu gick såret på min läpp upp igen :( bajs!

så svårt o Inte pilla på sånt! :P


Nej planer för den närmsta timmen: Sjunga, försöka städa, chillnani!


bopp :) <3

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

15 september 2008 19:21

Long time no see :P Hure nuförtiden? Så du ha börjat plugga? Vadå för ngt?? Kram /Sandra

http://SandraNHuyen.blogg.se

 
Ingen bild

snoken

16 september 2008 18:27

fin tavla du har valt baby :D u got taste .. yee yeee .. ring mig älskling .. love u !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se