What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 september 2008

Özkan

Av Mia - 19 september 2008 18:49

okeey ja vet att de här e jävla stört av mig men jag har fan inte duschat på hur länge som helst, och ist för o stå där o känna de varma vattenstrålarna mot huden så sitter jag här, cp :P


Jaja de har vart ett par väldigt intressanta dagar de här! Klassen e sjukt trevlig! lärarna godkända...med undantag från en viss :P hahah orka

Men tanken på att man inte hade nån dusch, toa/ute dass/Bajamaja, vatten eller ens pressening i tältet...så va de väldigt påfrestande ändå! Ja, man fick skita o kissa i skogen... duscha? Fanns en sjö...men ingen som använde den till sånt...kanske lite skvätt under armarna men ingen som bada. Fanns inge drick vatten heller o eftersom de flesta räknade med att de skulle finnas på plats så vare inte många som tog med sig de :P de som de flesta hade i drickväg var väll sprit o läsk...som ändå gick åt snabbt! ok min finlandia e fortfarnde kvar...men inte de bästa o dricka föra tt man är törstig:p mina stövlar som ja köpte precis innan vi stack iväg råka ja smälta hål på så de läkte som perkele när vi skulle stå o håva små äckel djur i vattnet :O diska all bestick o grytor osv...ja de fick vi göra i sjön :P All kaffe eller tevatten som vi fick var också från sjön...nej ja kände mig verkligen som en överlevare! Och att sova i de där jäääävla tälten :O hahaha...kallt som fan, tills en viss pungt där de blev för jävla varmt så man svettades, Pung1 som snarkade och en väldigt ojämn mark...haha nej som ja e glad o se min säng nu :D Även fast den e sönder och ja itne bytt lakanen än ^^


Nu e ja taggad till att hoppa in i duschen! :D Wiiie


 tjaaao :D


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se